Ukradeno kilogram zlatnog nakita
16
Tokom pljačke zlatare u Sanskom Mostu ranjen policajac
Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ugljesa odvadi malo.
de ne baljezgajte u banjaluci svaki dan i tuce i pucnjave i iznude i kradje auta i droga i sve redom, isto i u prijeduru, u bijeljni itd. po selima isfrustrirani srbi malo malo cujes ubio babu, ubio oca, zaklo majku, isjeko komsiju i sad mi pricate o nekakvoj srpskoj mirnoci , bljak.
@ugljesa,sasvim tacno receno.Potjera traje do granice sa RS,a za dalje se NEMA NADLEZNOSTI,sto je razumljivo,DRUGA DRZAVA SRPSKA REPUBLIKA.
U svim mjestima na području Sadakistana, budi precizan. Na ostalim područjima BiH vrlo rijetko, jedno 98 posto slučajeva dešava se na 24 posto.
ovo se desava u svim opcinama a ne samo u Sanskom Mostu.lako je pametovat i prosipat neku pricu ovdje.koliko ja znam mnoga ubistva nisu rijesena ni u Sarajevu gdje ima svakako ˝ ljudi sa strane ˝koji bi mogli rijesiti te slucajeve..
Jest, nema šta, to sve Dodik i Čović šalju one svoje da po Sadaka Cityju i diljem Sadakistana bacaju bombe, u b i j a j u se i tako to. Samo ti Dodikovci i Čovićevci imaju čudna, nehrvatska i nesrpska imena, to je malo problem. Nego, nastavite vi lagati sami sebe da su vam drugi krivi za sve i daleko ćete dogurati.
e jos samo napomena za ovog 24 posto pametologa, svi ovakvi slucajevi se desavaju tamo gdje postoji ulaz i izlaz za komsije iz RS-a i sve policijske potjere zavrsavaju na entitetskoj granici. Federalna policija bar juri za lopovima a oni kad udju u RS su svoji na svome medju svojima, dodje mid a se iselim. Drago bilo tudje uvjek, pogotovo 92-95, pa stare navike tesko umiru, i imas obraza zvati ih sadakistan, a od njihove sadake mozda i ti si u grad sišao.
cujem od jednog sanjanina da je ta zlatara nekoliko puta vec opljackana i jos neke oko nje i nikad niko nije uhvacen, toliko o sposobnosti policije u Sanskom Mostu. I za Aminu Sabanagić je morao doci covjek sa strane da rijesi lokalni zlocin.
Normalna i svakodnevna stvar u Sadakistanu, ne zna ko od ovakvih stvari pravi vijesti...