Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lajete o mrtvoj sirotinji, a ne izlazite na Poljine da pobijete one koji su vam unistili zivote..
24 Juli, na facebook stranici on napisao "ljudi halalite mi ja idem dase ubijem ali stvarno nije sala" To su naše vlasti prepoznale i "spriječile" samoubistvo??.
Fuj urednici. Izrodi ljudskog roda opet krše etiku i skrnave njegovu intimu. Volio bih da se vaše puno ime i prezime pojavi na ovom nalogodavskom i huškačkom portalu Sa akcentom da se iznesu sve prljavštine vašeg prljavog života.
RIP
Tuzno skroz, da skoncas a da nisi ni poceo zivjeti. I ono sto je zivio vise se patio.
Jel Sandžaklije, ako jeste koga boli k za njega.
Jebemo ti famliju svi.
Evo najboljeg primjera ljudskog otpada!!!To si uoravo ovim komentarom dokazo da je bolje imati za prijatelja psa nego tebe smradu odvratni!!!Jel bitno sta je ovaj momak i ko je?Odakle je....jel to bitno??Ja bosanac,imam prijatelje iz svoh nacija a jedan od onih koje nazivam bratom je jedan sandzaklija.....takve komentare mozes da zadrzis za sebe otpadu jedan ljudske rase,nazalost ljudske rase👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ja ne znam šta se na ovo ima komentarisat , ali eto uvjek se iznenadim nanovo
Klix je lesinarska media kuca.....pravi leshinari .....jebali bi se za 1 pfening
@spreca prošo bih kroz redakciju ko bik kroz kukuruze
za hranu ili nesto drugo? kako god tuzno..
@THClFCS Jel ti svakom poginulom/ubijenom/umrlom kojeg nađeš na klixu pogledaš FB? Svakakvih bolesti...