Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Merca je vozio rom kome je bilo 10 djece
Otkud tebi da je mercedes učestvovao :D :D peugeot je u pitanju :P :D
U ovom bordo autu je bilo cirka 7 do 8 cigana koji, poprilicno pijanih koji su iz nepoznatog razloga presli na suprotnu traku i udarili u sivi pasaat u kome se vozila nastavnica koja se vracala s posla kuci. Da stvar bude gora vozac bordo automobila nema ni polozen vozacki. Ovo je na sramotu Gradacackoj polociji koji ovakvo vozikanje i divljanje ciganima (romima) dozvoljava.
Zelim brz oporavak Zrinjski
Treba pocet kaznjavat ove sto sporo voze...da nema tih sto se vuku ko mokra ponjava, nebi nikad sudara bilo.
Treba uvesti sistem koji će nekako automatski ograničavati brzinu automobila shodno dionici kroz koju prolazi, npr. u naselju 30-40, autoput 110-130
Kako smo svi pametni i znamo sta bi trebalo. Trebalo bi uvesti sistem i kada u ponoc krenemo jesti masnu hranu iz frizidera, frizider se sam zakljuca. I kada pijani krenemo sjesti u auto, ono se zakljuca. Tesko, covjek je sam sebi najveci neprijatelj. Ako ne moze sam sebe iskontrolirari, kako da ga iskontroliraju stvari ili "izumi" napravljeni takodje od strane covjeka
koja si ti budala
Niko ne prilazi da pruzi prvu pomoc.
Ne znaju , kao ovce bleje
Prilazeno je i pruzena je prva pomoc, bio sam tu kad se desilo
Ako je ovaj što se čuva za vrata bio vozač ovog auta nek se zahvali svim mogućim i nemogućim bogovima, božanstvima i svecima što su mu dali drugu priliku u životu.
meduljanin je kriv za 2 goll
Uh, ovo je bio gadan sudar. Opreza nikada nije dosta.