Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
za svoja prava po pitanju AO obratite se agenciji za stete Vipoxrc
Ja novinara i vijesti majko moja mila,,,, pa jel te stid
Ima li u vama išta ljudsko stidite se pojedini svojih komentara
Prestanite bog vas ubio =
stalno iste stvari...
Šta nam uradiše, majku im J E B E M , znači sad uz ostala dokumenta obavezno moraš nosit i krsni list ili neki drugi relevantan papir na kojemu će se jasno vidjeti kojem narodu pripadaš, a sve da bi te , E T O , stručnjaci mogli R A Z V R S T A T kojoj bolnici pripadaš ..... Fujjj i za sve nas jer dopuštamo da nam ovo rade ...... ! ! ! ! ! ! ! ! !
pa prije godinu dvije je pisalo o nesreci u mostaru, i kao dosla jedna hitna pokupila "svoje" a oni drugi cekali nesto oho-ho na "svoju" hitnu... jebiga
Sta onda reci za Zutalja sa Poljina koji kad je nedavno arkadu povrijedio odmah u Zagreb doktoru otrco,ni hanumi vjerovo' nije.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)