Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovog ljeta su na dionici od Bradine do Čapljine bile barem 3 sabraćajne nesreće sa smrtnim ishodom. Putna infrastruktura i nije toliko loša na toj dionici, ali se pretiče preko pune linije, ne poštuje se pravo prvenstva prolaza, vozi se noprezno i brzo. Više stacionarnih radara treba. Ja ih lično nevolim vidjeti na pored puta, ali kada pročitam ovako nešto, shvatim da su preventiva za katastrofalne saobraćajke. npr. na dionivi od Brčkog prema Ormanici (Gradačac) tzv. "Malezijski put" u proteklih 10 godina odnio je 7-8 mladih života. Prije 3 godine postavljen je stacionarni radar, i koliko znam nije se još (Hvala Bogu) desila niti jedna saobraćajka sa smrtnim posljedicama. BRZINA JE NAJVEĆI NEPRIJETELJ.
to je kada svako moze da vozi i DIVLJA
zatvorite komentare na ovaj clanak papci jedni , ako nista zbog postovanja prema porodici !!!!!! mi ne znamo sta je uzrok nesrece mozemo samo nagadjati, mozda nisu oni krivi ... to Bog samo zna... zali Boze mlad zivot ode.
Lejla, neka ti je vječni rahmet!
L.G neka ti je vjecni rahmet i da ti dragi Allah podari Dzennet.
Volan kao đojstik, cesta video igrica, imaš 12 života...
Sudeci po slikama nesrece koje su objavili drugi portali, nesreca se dogodila ili na ulazu ili izlazu iz tunela jer su duple pune linije na cesti.
debili dopustili komentare, koje profesionalno novinarstvo mrš
Čuo sam da se nesreća desila u tunelu.
Zelim brz oporavak Zrinjski
;( ;( žao mi je. Momku sabur, isto kao i porodici. Drž' se dečko.
Nije momak, djevojka je poginula...
ja znam, njoj vječni rahmet, ostalima sabur. Na to sam mislila.,
PRIKAŽI ODGOVORE (1)