Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Subota vecer,ispred diskoteke Salzburg,tuviva tuvivaj,seljacina sjedne u bijesno auto i pokazuje se pred curama,tako to obicno bude
nema vece selendre od gracanice kad ova stoka dodje na odmor a i bez njih je veselo
Čim se vrate ovi seljaci sa slovenskim tablicama odmah prave piz.arije, divljaju sa autima po Gracanici...definitivno najgora vrsta ljudi koja ophodi ovom zemljom.
Ovih oko 60+ kilometara magistralnog puta od Tuzle do Doboja dnevno istrpi više saobraćaja nego čitav magistralni put od Živinica do Sarajeva. Da politika ne radi svoje tu bi se već odavno uredilo korito rijeke Spreče i tom dolinom lagano napravio autoput.
Mi nemamo magistralnih puteva za brzinu veću od 80km/h.Gube se životi bezveze,divljanje,preticanje na punoj liniji.Kad se vozi normalno,može se izbjeći,ima se kad i stati,ima se pregled svega okolo.A brza vožnja to su treptaji oka,nema se tu vremena nizašto.Prilagodi vožnju uslovima na putu to je to.
Najpreopterećeniji put u državi je ova dionica od Doboj Istoka do Lukavca. Put je u katastrofalnom stanju
ne dipr, kultura voznje je 0, preticanje pod svaku cijenu, neprimjerene brzine, alkohol, ne drzanje odstojanja i neispravna vozila su uzrok ovome, ali shvatam sve mi smo siromasna nacija, nemojte samo ceste kriviti i dionice, geografija je kakva je
@Klikerash klikni malo...ovo je nije do geografije u pitanju je Sprečko polje...sve ravnica, drugo mjesec Ramazan a područje 90% muslimasko tako da priča o alkoholu otpada,treće put je toliko opterećen da nemaš gdje razviti brzinu veću od 60-70kmh i četvrto ovo je bogat kraj rijetko da neko vozi olupine iz 2000.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)