Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Klix novinari, po naslovu bi se dalo zaključiti da se spsavanje desavalo na otoku Visu, a ne u kanjonu Rakitnice. Dosljedno ste neprofesionalni.
Unesrećena osoba iz rejona Rakitnice (via Dinarica ruta) je spašena helikopterom i trenutno se prevozi prema bolnici Koševo radi medicinskog zbrinjavanja. :)
Do kada ce stanci da lutaju nasim terenima i prave se avanturisti, pa onda na racun drzave da ide akcija spašavanja, ili u ovom slučaju na racun volontera i hrabrih ljudi iz GSS-a?
da je neki političar odma bi se pojavio helikopter
Ovi momci iz GSS-a su legende.
Helikopter je odletio iz kasarne Rajlovac :)
Nešto sad razmišljam , ako se nedaj Bože iskomplikuje zdravstveno stanje povređene osobe prilikom transporta ko je kriv? GSS koji je pokušao da izvrši evakuaciju ili EUFOR i OS BIH koji nisu poslali helikopter.
Nema helikoptera oso Ramo do Binga
Gorska služba spašvanja FBiH su za mene heroji, bez mrlje, sjajan tim.
koliko clanova uze i sire obitelji se hljebi u toj nesposobnoj organizaciji?
porezni obaveznici su isto heroji koji ove budalostinje finansiraju
PRIKAŽI ODGOVORE (1)