Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
država uništava privatno poduzetništvo
poceli i poljoprvivrednike hapsit...:)
Niko kao narkmani iz Raduse
i da nam i sljedece godine rodi žito!!!
Otac se žrtvovo za sina,prizno umjesto njega da malac ne ide u zatvor mada ga je trebao pustiti da ide
Mislim da su vam suvišni komentari o tome koliko bi ko novaca zaradio, u ovom slučaju radi se o krivičnom dijelu,a zarada od 90.000 KM je samo još jedan motiv, da se i drugi počnu baviti ovim poslom, s ovim ste samo dali ideju potencijalnim uzgajivačima,a i ovaj čovjek što je otkriven,100% se radi o dojavi,jer naša policija jedino zna reagovati kada joj se skrene pažnja. UKRATKO cijena o zaradi je NEPOTREBNA
halal tebi zito kralju moj
Pa sad, 100 grama po stabljici zrele vutre i to outdoor, je stvarno premalo. Ljudi dobijaju indoor gotovo gram po vatu svjetla, pa računajte. Pogledajte forume, ako ništa. Ako ne može na ovakvom suncu izvući 500-800 grama po stabljici, onda ili je loš uzgajivač koji ne brine o sadnicama i ne zaljeva, ili je sorta loša. A rijetko je do sorte. Mislim da policija ono ofrlje nagađa, a da čitaju barem malo, ne bi zvali svaku travu - skunk i ne provaljivali gluposti o prinosu. Barem, to je moje mišljenje i nije da se razumijem nešto u te stvari, al et... ;)
skandalozno........................ nego tesanjski kriminalni inspektori uhapsite vece kriminalce...
Tesanj > Uhapsen uzgajivac tesanjske konoplje ili bosanske konoplje i bit ce pusten za koji sat