Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
STA IMA KLISURA ZELJKO DA PAMETUJE JER SE ZNA KAKO JE DOSAO DO DIPLOME,A I IRFAN NEFIC U ILIJASU UDARIO PJESAKA I POBJEGAO,I OPET RADI MAJMUN
...from šuplje to prazno...
EVIDENTNO JE DA SU NAZOCNI VELIKI STRUCNJACI I PROFESIONALCI ! XD A KAD SE MINISTAR NAPIJE ZA ZALELUJA U VIKENDICU..\"ZASTO TO NIJE OVDE REALIZIRANO PUTEM VIDEO KLIPA ?\"MINISTARSKO AUTO U SAOBRACAJU JE UBISTVO \" !
prodajem projekat o sigurnosti saobracaja na puevima u bih,sa ovim projektom bi de smanjile nesrece za 80 posto...
Maaa daaaaj ba,puhneš se rahat i voziš polahko.Muziku laganu,u treću i 60 na autoputu.Uživaš u vožnji,koncetracija 300 %,a lafo ću poginut.Sporije vozim napušen nego kad sam normala.
Zasto niko ne spominje vozni park,koji je u stvari otpad zemalja zapada,u Hrvatskoj su kamate na nova vozila od 3,5 do 6,0 % plafon,ali nece niko priznati da je kurvino kopile,pa tako ni nasa draga drzava.Losa vozila,neispravna, su procentualno vise uzroci saobracajki nego neki klinci koji telefoniraju u voznji,nego droga ,nego alkohol,ali kako to priznati kad jedemo zlatnim kasikama
NEMA TO VEZE
ovo je priča za malu djecu !!! čisto da se pojave nešto kažu a na kraju kada se zastori poslije predstave spuste ... sve se nastavlja po starom ... strogoća se trenira na običnim poštenim građanima ... dok odabranoj ekipi se progleda kroz prste ... svakodnevno smo svjedoci istom !!!
a kad će drugovi milicajci početi vezati pojaseve, ne pričati na mob...i hoćemo li ikad doživjeti da i njih počnu kažnjavati??? 100% hoćemo!!!
Expertni tim će provoditi i nadgledati akciju naredna 2 mjeseca, a onda ponovo po starom... Expertni tim će za ovaj napor biti dodatno nagrađen (napor je to). A sad ozbiljno: ne znam zašto akcije i zašto ima trajanje ? zar nije policijski posao da STALNO štite sigurnost prometa, a ne samo u nekim \"akcijama\" ?
Treba prvo uvesti IQ test prije polaganja teorijskog i praktičnog dijela ispita za vozače...
ma sramota nek fataju kriminalce i lopove nek puste posten svijet da vozi, samo na taj nacin mogu skupit pare umjesto da sprijece kriminal
joj gluposti
Telefoniranje, alkohol, brza vožnja i droga su samoubistvo u saobraćaju... Hajd razumijem za alkohol,brzu vožnju i drogu,ali sto telefoniranje...pa moram telefonirat rodjacima iz MUP-a kad me murija zaustavi zbog ove 3 gore navedene stvari...
Ova druga nacrta lajnu i ostavi u wc.... ??? aaaa :D
Jedino ako bi prosuo Cocain :))))))
PUT, PUT, PUT NAPRAVIT TREBA PA ONDE UCIT LJUDE KAKO TREBA VOZIT PO NJEMU