Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Joj sto DIzdarević izmišlja toplu vodu !!!
Jbte,imam oružje ali metka nisam ispalio od rata,u pravu su kada kažu ono neka ga za nedaj Bože.Pored ovih budala koje ga imaju i pucaju da se dokažu kao normalan insan moram imati da zaštitim porodicu.Junačine,pardon-pizde ga vade iz straha i pucaju,ovamo glume mange a kada bi ga trebalo upotrijebiti pravo kako treba bila bi ponovo EU puna takvih junaka.
kandahar city, sta se cudite.
Da, nasilje na filmovima je krivo.... i to što ima puno oružja oko nas, pa mladi čim vide pištolj zgrabe ga pa idu pucati.... A šta ćemo sa noževima? Imamo li i jednog drugog psihologa pored ovog metuzalema Dizdarevića... Za socijalnog psihologa, sramota je da daje ovakav pogled na situaciju...
Policija priznaje da ni sama ne zna ko sve ima legalno oružje. Imaju prijeratne spiskove i nakon javnog poziva da se preregistruju predratne dozvole masa nije izvršila preregistraciju. Neki su mrtvi, neki odselili a neki se oglušili. Treba drastično povećati kazne za nelegalno posjedovanje i upotrebu oružja. Poslije toga zakon treba striktno primjenjivati. Stalno sprovoditi akcije legalizacije i predaje nelegalnog oružja. Treba pooštriti kriterije za izdavanje dozvola. Izvršiti reviziju svih dozvola.
ma samo rokaj,
pucnjave uopste nisu dokaz da smo dobro naoruzani jer i prije je bilo oruzja koliko hoces, ali nije bilo pucnjava jer je postojao zakon koji se provodio, a kazne su bile drakonske doduse i sada postoji zakon koji jedva da se i provodi, a kazne su blago je reci afirmativne...
sva sreca pa su povecali kapacitete zatvora..... a ne pemzije nasim vrlim parlamentaricma
Iako ironicno, moram priznati naslovu sam se nasmijao haahhahahahahahah