Komentari (222)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prava Džungla
Iz ovog jebenog Doboja nikad nije stigla neka vijest, a da nije vezana za crnu hroniku, prava dzungla
Žalosno...u zadnje dvije godine grad s najviše ubistava...
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Klix smo bezrezevno podržali nakon divljačkog pretresa MUP KS i Tužilaštva KS, uz prisustvo policije MUP RS... Međutim, KLIX mora prestati sa podgrijavanjem međunacionalne mržnje i regrutovanja "verbalnih delikvenata". "Novinaru" EF, šta znače ova izvrtanja naslova, u kojima polupismen, nafrustiran i negative željan čitalac, ima asocijaciju, da je "Muhamed ubio Zoricu"..... Ljudska tragedija, nad kojom svi treba da se zabrinemo....Muhamed je bacio bombu sa očiglednom željom da ubije i sebe... Prestanite više razvijati bolesnu mržnju... Vas treba goniti, zbog govora mržnje a ne zbog afere "Papak"....
tako je orion desila se ljudska tragedija, a komentari pojedinih korisnika su bolesno uzasni, da se ponekad pitam sta je u glavama tih osoba..klix bi trebao brisati istog momenta te bolesne i uzasne komentare. sve su to bolesnici kojima treba pod hitno psihijatrijski konzilij.
Ko je počeo rat.
e budala subhan ala i chuna i pizdi na pretek u bozijoj basci
Bratstvo-jedinstvo, Zorica+Muhamed!
prevarla ga sa cojkom
dok je ovoga svijeta uvijek ce biti osoba koje zbog ljubomore ubijaju partnere..nije mi jasno kako covjek ne moze stoicki podnijeti raskid jedne veze, nista nije vrijednije od zivota. zao mi je i zorice i muhameda.
Nije lahko ni lud biti?
Stvari uvijek treba nazivat onakvima kakve jesu.
sto ga nije slusala...
To se zove bolesna ljubav. Žao mi ih je. :(
pa imaju profil na FB....nije vala Muhamed bio nesto posebno...
trazila je dzavola i dobila i bilo joj lijepo. i kad hoces da napustis istog dzavola belaj,prije same veze znala je skim idee.,
mosnje I smrdi kad se nevole ubijaju se,kad se vole ubijaju se,pa ko bi im ugodio
sukob generacija ona 10 godina starija
pa nije rambo jeb.ote djed