Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prestanite ovakve gluposti nazivati senzacionalistički i doljevati ulje na vatru! Čuj"sukob u Mostaru"!!! Kakav ba sukob.Pobila se dva građanina zbog svojih ličnih razmirica. To nije sukob.To je tuča.
Hebiga čovjek rani i legao da spava a ovaj doveo pse pod prozor da mu laju u 10h navečer, na njegovo ljubazno upozorenje da ih ne dovodi tu ovaj opsuje ženu. Ja nisam policajac ali bih ga nasaketao da mi ovo uradi ako je to istina. Ali ne vjerujem ni jednom ni drugom. Naravno ovaj popio batine i misli ako je novinar da je bolji od drugih!!! Policajci su već opisani mnogo puta!!!
Zar je bitno zanimanje u ovim slučajevima, jos niste stavili koji su horoskopski znaci, i broj obuće.
Jako je bitno, kad je jedan od njih policajac.
Drzavne sluzbe su nam pune siledzija zaposlenih preko kriminalne i nacionalisticke vlasti. Na granici, u policiji itd. zaposljavali podobne grubijane koji glasaju za iste. Zalosno.
Cuj granicni policajac, pa taj ima ovlasti samo na granici. Ovako je na nivou obicnog siledzije kojeg si trebao upucati na licu mjesta. Lijepa Amerika, prvo roknes pa onda vidis sta je bilo.
Otkaz siledziji policajcu!!
Vjerovatno je Bosnjak-musliman opet najebao.
Mislim da je bošnjak katolik fasovao batine...
imao 2 psa kod sebe i opet ga pretukao..tesko za povjerovati
Nisam majke mi ja, on je..
Ocigledno da je drot ovdje napao
ACAB
Pas udario novinara jer su mu kolege lajale
gooUser 37 vrlo bitno jer zaboga on je ""vlast"""
HNK i SK drustvo nasilja.
Slušaj me sada dobro šta ću ti reć..ovo ti iz srca i iz duše govorim..volim te najviše na svijetu..dao bi svoj život za tebe.. Dilane pjan si..opet si pjan.. Nisam Brenda..to su mi crvene oči od sinoć od žurke.. Lažeš Dilane opet.. Brenda gdje si krenula ? Brenda vrati se molim te.. Dilane kad ostaviš alkohol onda mi se javi..znaš moj telefon.. Crkla dabogda..🙃
av av av