Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa šta je ovo ovako dragi izo :-))
zasto odajete privatne info (registarske oznake) :S:S:S
hahah da vidis na to nisam ni pomislio, ima ih sad i ove nove skode facelift vozaju... da bog sacuva, 110 konja ispod haube, nikad u cetvrtu ubacila nije, al hajd neka je. I da primijetio sam, da mozda ova crna oktavija nije nikako kriva u niti jednom pgledu. Obrazlozenje: Vozilo se kretalo normalnom brzinom (ca. 50 km/h Dobrinjom), vozac je primijetio/cuo udes i krenuo kociti, ali je zaustavni put bio prekratak i seat koji se odbio unazad je udario u oktaviju koja je pokusala da zakoci. Prebrzo se to sve desi, da sad mislite - jao kako nije mogao da izbjegne. Nikad se ne zna sta se tacno desavalo u autu dok je vozio, okolnosti etc.
il je ona i vozila...
Ovdje je seat kriv, uzeo prvenstvo prolaza sivoj Skodi, dok se ova crna skoda iza seata mogla, iz vise razloga, -zabiti- u njega. Npr. prebrza voznja, trazio nest po autu, kasno uocio da je ovaj stao, ili mu je normalno zena isla na neku stvar.
Reko sam ja vama davno mujice.... kupujte kamile, nije ova kjafirska tehnologija za vas...
Škoda Oktavija, a Seat ??? Je li Cordoba, Ibiza ili...? Ne znate napisati ni članak sa tri prostoproširene rečenice. Jadni ste mi vi.
Cudo nema audija sa stranim tablama u ovom udesu.
policija obavlja svoj posao... hvata neduzne u voznji :)
aaaa kakav je to udes bez G2 :D :D
Nedostaju jos po koji vw i audi da bi ugodjej bio kompletan !