Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovi taksisti su najveca djubrad i najgluplji vozaci
Ovaj taxista uistinu ne zna voziti, vozila sam se sa njim 2 puta i covjek nema niti reflexe niti obazire paznju na druge ucesnike u saobracaju, imao je bezbroj udesa do sada...
bezobrazni taxo
Pa jel TAXO ili nije.. oni ginu kad im neko mahne.
@sarajevo tax... mozete se kretati onom trakom jedino kad prevozite musterije i prije zaustavljanja morate ukljuciti sva cetiri ;) iako nisam ljubitelj grasa savjetujem sudsku borbu i profesionalnog sudskog vjestaka :)
joj samo kod nas tako nesto desi se ...
OVAKO SE PARE UZIMAJU NACALI SE A TAL SE PODJELI KO NIJE RADIO I NEZNA KAKO IDE HAHAHA
Otiso taxista po cevape a ostavio auto na sinama hahahahahahahahha
Cuo sam da su se vozaci sakrili u kurtes haustoru , kako bi po oprobanom receptu izbjegli kaznu!
ma trebao mu je napraviti 100% stetu,taxisti s ponasaju kao da su sami na cesti.uzasni su
cudo pa su "ta" table na taksiju
da sam bio na mjestu vozaca tramvaja, odgurao bih ga do Vijecnice
...taxo je čekao da ga tramvaj zaobiđe!
POD HITNO UTVRDITI DA LI VOZAC TRAMVAJA I TAXI VOZAC IMAJU BH DRZAVLJANSTVO ?????
Malo edukacije za TAKSISTE Prestrojavanje na saobraćajnu traku na kojoj se nalaze tramvajske šine je dopušteno samo ako postoji saobraćajni znak ili oznaka na kolovozu koji to dozvoljavaju. Najavu promjene saobraćajne trake dajete drugim učesnicima u saobraćaju pokazivačima smjera. Prestrojavanje ispred raskrsnice kada nema oznaka na kolovozu obavlja se na sljedeći način: za skretanje udesno primaknite vozilo što bliže desnoj ivici kolovoza, na kolovozu s dvosmjernim saobraćajem primaknite vozilo do sredine kolovoza, u jednosmjernim ulicama primaknite vozilo što bliže lijevoj ivici kolovoza, Niti jedno prestrojavanje ne smijete započeti obavljati, a da se prije toga niste uvjerili da to možete obaviti sigurno i bez opasnosti, vodeći pritom računa o položaju vozila, smjeru i brzini vožnje.
nebi bio taxso kad se nebi poturio...
taxi je sigurno kasko osiguran,a vrijeme došlo da se mijenja auto pa na ovj način možda dobije totalku pa si kupi novi taxi sa ABS-om i Automatskom klimom po novom zakonu;ehehehe