Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...neki paćenik je vozio 40, bezbeli. imamo više ubica za volanom nego ubica sa pištoljem. pi­zda ti materina retardirana, ako ti je do samoubistva, zakucaj se u šleper.
Vazda se ti nadjes praviti najpametniji... Otkud znas sta je bilo hebo te otac maloumni... Radi nesto pametnije u zivotu od pametovanja po klixu... Retardu
Eto sleper se sam vozi!? Ko mu ... mamu, nek zapuca u zid ili kakvu bukvu pored puta
Golf 2 je najvjerovatnije sastavljen bio iz dva dijela te prilikom sudara je pukao na sastavu, puno je takvih vozila i novijih na BH cestama koja su sastavljana iz dijelova.
@BioNekadOpasniji hahahahha ma pukla mu plinska boca
VW-WARS
THERE CAN BE ONLY ONE
samo neka ginu da ima što manje ovakvih po cesti
Kod našeg naroda: "Gledaj jarane mašine (golf2) ide ko zrno, još sam mu 16-ke stavio" ide jarane, samo što se ne može zaustavit, 70% ovih auta ne bi trebalo proći tehnički pregled...ako ga nisi 20god imao, ne moraš ni sada...kamikaze na točkovima
Pola golfa, skupa s alu. felgama na cesti, druga polovina u potoku ... S V A Š T A . . .
Nedo Bog nikom, samo je šteta opet neki mladi životi odoše niz vodu ! ;S
pola golfa u rijeci.. kako ovo jbt
eksplodirala plinska boca od siline udara
puko var na golfu :)
Cestitke policiji, nek oni po kladionicama i restoranima zavode red i mir a ove svakodnevne ubice ima ko da se bavi njima , potporni zidovi , bankine, drugi ucesnici u saobracaju. Ne pamtim u Sarajevu kad je bila neka potjera i zesce sankcionisanje , ne prizivam vec statistika govori svoje.
Afrika je nama bliza po statistici i ciframa nego EU.
Kamikaze na cesti....
Sudar Titana :)
Kad ko manijaci voze ovda.
Dva momcica vozila 200km na sat ....