Komentari (94)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dakle ako kojim slučajem pucas na debila koji ti pokušava auto koje si stekao mukotrpnim radom, bit ćeš priveden jer izazivas opću opasnost.. e pa drzavo je*em te ja.
Nije ti ovo vestern film, ni divlji zapad. Zakon se mora poštovati.
@SheRains kad ne mora što su ga uhapsili? :D izađi svaki dan pucaj, svaki dan će te uhapsiti. Jel tako?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Covjek ce zaglavio u zatvor, zato sto je branio svoju imovinu!? Ne pise da je imao nelegalno oruzje,ne znam u cemu je onda problem!? Sta je trebao,da pusti da mu zapali auto?
pa sta bi, jel upali auto na kraju, bar na kablove ako nije moglo zaverglat.
vikend je uvijek opasan
"uz pnjetnju pištoljem" "odredena suma novca" "identifikacij i" "Odsjek tza zadržavanje"
Ma možda je samo riječ o poštenim lopovima koji uopšte nisu imali namjeru da pale ? ! Neg samo da ga voze na Pale. http://www.nap.ba/new/vijest.php?id=23903
Idu dva debela policajca ulicom i prolaze pored buregdžinice, u tom trenutku lopov otima ženi torbicu i bježi što policajci odlično vide. Burek ili da ga ganjamo? Burek, građani će ga ionako uhvatiti. A ako ga ne uhvate? Nikom ništa žena i onako nije imala više od deset KM u torbici i neće nikome ni prijaviti. Onda burek.
gdje onaj uhljup da izjavi : sve je pod kontrolom Sarajevo je siguran grad haha
Svu bih ja tu neizivljenu stoku vjesao na Bascarsijskom trgu kao primjer za druge. Zar stoki jos da placamo smjestaj u zatvoru i hranu? Tj ako ih kojim slucajem ikad strpaju u zatvor. Grehota zraka koji trose normalnim ljudima.
Standardno subotom 👍
Mashallah.....sve bolja i bilja situacija....tako rodjeni,ko ti udje u dvoriste ili pridje autu,rokni ga odmah...i ja tako misljenje imam....to se zove samoodbrana isto ko sto ne bih dao da mi neko dira ni zenu i djecu....moj moto glasi,ne diraj me,ne diram te.....ako vi kao policija niste sposobni da pozatvarate te klosare teske,onda nek se ljudi sami brane....serem se na vas kao policiju......
Stanje u dzabalabadu nepromijenjeno,sta radi policija,sud i tuziteljstvo!
Korupcija u policiji na nivou. Zaustavljaju stara vozila jer ne smiju pretresati luksuznija, veca auta jer se dobro koordinisu. Posten narod ispasta. Ako ti lik dodje da ukrade auto ili osteti licnu imovinu ovjeri ga i na igman.
Svaka osoba ima legitimno pravo zastititi svoju imovinu ali sad pitanje je da li osoba koja je upotrijebila oruzje imala oruzani list ili se radi o nelegalnom posjedovanju istog
uhapšen zbog narušavanja javnog reda i mira (haha) a ne zbog nedozvoljenog držanja oružja
Hebes ovo. U ponedjeljak kopam rov izpred zgrade!
mashalah!