Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Struja...prva lekcija na casu iz prakse....Jedino žensko koje se ne da milovati....
Daj reci mi imas li i malo mozga u toj glavi,jel se mozes saliti u situaciji u kojoj je covjek izgubio zivot???Ne valja se smijati tudjoj nesreci.
moon_walker_90 Pa jel moguce da nam je isti profa predavao praksu?!? :DDDDD
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Kako strujni udar, zar nije Zetri iskljucena struja ?
da iskljucena... do razvodne kutije ima struje
vjerovatno je i za ovo Sirija kriva
Al ovi sa federalne su mi glavni...bez ikakvog upozorenja o mogucim uznemirujucim snimcima pustaju kadrove spaljene osobe i to se kamerman bas potrudio da pofata dobre kadrove...pa dajete ljudi imal gdje profesionalizma na vidiku cccc
Zar ima i razvodnih ploča struje pored ulaza u Zetru, zar ne bi trebalo da su te ploče negdje u podrumu ili u sigurnoj prostoriji tj. pod ključem? Kako je ovo moguće?
nije lako ni ovom policajcu sa fotografije... sve ispravno a onog lika sprzila struja..
Struja od ranije poznata policiji.
strujni udar od ranije poznat policiji.
Garant neki jadni cigo trazio metal ... i u tuzli je prije par godina isto tako u "potrazi" pogino jedan ... uš'o jadni idiot u trafo-stanicu, za koju je mislio da je otpojena sa strujne mreže... al nije bila ...
jest... svoj život ... uhvatio za onu jezgru metalnu neku ...
@petar.bozic Ne znam,mozda,ali mislim da trenutno nije vrijeme a ni mjesto(crna hronika/tragedija sa ljudskim gubitkom) za pricu o srednjoskolskim profesorima....
Ovo je izgleda propust od strane Zetre. Direktorica se već brani, a da je još niko ne napada. Moguće da je elektroinstalacijski vod pod naponom bio pružen vani (moguće na tlo), a uz to je tlo bilo vlažno (stepenište na ulazu) i eto.. Čovjek se našao kao provodnik strujnom udaru od (moguće najmanje) 1000 volti. Ostaje žal za izgubljenim životom.
Uzrmljenje na popločanom podu? O čemu prićaš?! Vlažna površina je provodnik. Ukoliko se čovjek nađe na takvoj površini postaje također provodnik, ali i strujno kolo - položaj čovjeka u uhodu - struja ulazi preko jedne noge prolazi kroz cijeli organizam i vraća se kroz drugu nogu gdje pravi zatvoreni strujni krug koji u ovom slučaju visokog napona ubija odnosno ugljeniše tijelo.
Zemlja i beton (popločani teren) nisu isto. I ovo što sam napisao iza toga stojim - da se ne ponavljam.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ubistvo ? samoubistvo ? nesretan slucaj ?
Ma ne se**e, kakav strujni udar, od njega bi samo postao crnac, a ne ugljenisan, on je roknut i zapaljen, da se ne može otkriti ko je, pa će neko lijepo da se izvuće vani, a ovog proglase da je to on ili kako to već ide u onim akcionim filmovima.
...a oni tamam platili struju...bolje da nisu, ost'o bi jedan kradljivac struje na životu...
garant, cigos krao bakar
CSI Sarajevo
Mozda je mislio da jos nije elektroprivreda ukljucila struju. zato uvijek provjeriti jel ima struje.