Uhapšen na putu iz Nikšića
0
Stručni saradnik CJB Trebinje krijumčario skank
Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Aferim paša, kraj \'vake policije nam ne trebaju lopovi. Krajnje vrijeme da se legalizuju droge.
pa vidi se ko je bolestan i ko ima komplekse pa sve zivo mijenjate u prefikse srpsko. vi ste bolesna iskompleksirana nacija kojoj je najbolje da se seli u rusiju da dahnemo dusom na balkanu i europi.
AKADEMIK@ Zar si izasao sa sokolca izgleda vikend pa te pustili iz one ludare a nije perovica most koji je vucurevic prekrstio nego arslanagica most......
OCIGLEDNO JE DA I IZA OVOGA STOJI TERORISTICKA MARVA POZNATA KAO BOLESNJACI MUSLIMAJMUNI KOJA SE PRDECI I SMRDECI KLANJA SVOM RETARDIRANOM HALAhu I NJEGOVOM EPILEPTICARSKOM TERORISTICKOM KOPILETU I POSRANIKU MUHA-MED PEJGOVNERU
Pipo u 3PM. zajedno sa sultanom F. i ostalim osvajacima
policija korupcije i ratnih zlocinaca rs-e,a prekrstavnje i srbizacija BiH-e postaje vise neg akandalozno,trebali politicki lideri stavit do znanja da se historijska imena nece mjenjat u BiH-i i srbadija sirit svoje SANU planove kolonizacije BiH-e i tacka!BiH4EVER!
Arslanagic most, MOLIM LIJEPO! izbacite ta glupa prekrstavanja