Uhapšen na putu iz Nikšića
0

Stručni saradnik CJB Trebinje krijumčario skank

SRNA
Foto: Arhiv
Foto: Arhiv
Trebinjska policija uhapsila je tridesetsedmogodišnjeg D.G. iz Trebinja, radnika Centra javne bezbjednosti, u čijem vozilu je pronađeno 10 pakovanja suhe biljne materije morfološke karakteristike opojne droge skank, ukupne težine 8,664 kilograma i tržišne vrijednosti oko 20.000 KM.

Sa osumnjičenim, koji je uhapšen juče, u vozilu se nalazila i njegova maloljetna kćerka.

"Osumljičeno lice radnik je CJB, stručni saradnik u Odjeljenju za pravne i kadrovske poslove", rekao je načelnik CJB Trebinje Goran Zubac na konferenciji za novinare.

Nad osumnjičenim je izvršena kriminalistička obrada, nakon čega je uz izvještaj o počinjenom krivičnom djelu neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga, danas predat Okružnom tužilaštvu Trebinje.

Vozilo "fiat punto", kojim je upravljao uhapšeni, zaustavljeno je u mjestu Perovića most na magistralnom putu Trebinje - Nikšić zbog postojanja osnovane sumnje da se u njemu nalazi opojna droga, a prema nezvaničnim saznanjima uhapšen je Darko Gurović.

Vozilo se kretalo iz pravca Nikšića prema Trebinju, a droga je pronađena sa lijeve i desne strane zadnjeg sjedišta, iza zaštitnih plastika.