Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
This website is deliberately inciting national and religious hatred, punishable by Law In FBIH. Police take notice! ma oce kako nece!
za XY znam da ima svakog smeca da daju sansu dase komentarse to mi nije jasno.
Ne mogu da vjerujem da je redakcija ostavila ovaj clanak otvorenim za komentarisanje. Ljudi, zena je stradala!!! Ne mogu da vjerujem da imate nacionalisticke komentare i na ovakvu vijest!!! No, pocinjem da sumnjam da i ovaj portal neke informacije namjerno ostavlja dostupnim za komentarisanje... I to me kao gradjanku ove drzave jos vise razocarava...
Znači da je baba na početku rata imala 60 godina i aktivno pomagala čet.nike u zloči,nima u tom kraju. Svu čet,ničku st0ku treba pota.maniti u snijegu i ledu.
www.r e n e s a n s n a k r a l j e v s t v a.com Igra za svakoga ko voli historiju. Godina je 1460. Postoji Kraljevina Bosna, i postoji kompletno srednjevjekovno drustvo koje medjusobno radi i na taj nacin pomaze Kraljevini. Budite dio tog drustva. Igra ukljucuje sve. Od posla, rada na poljima, bavljenja politikom, sukoba. Provedite dan u krcmi, popijte pivo, igrajte pokera. Postoji kompletna europa sa savim drzavama iz tog perioda i moguce je putovati i upoznavati nove igrace. Moguce je pljackati otimati, trgovati, biti aristokrata, plemic ili dio obicnog puka. Moguce je naci zenu, ozeniti se. Igra je i za djevojke i za muskarce. Pronadjite svoje mjesto tu. Probajte..ne kosta vas nista.
U Republici Srpskoj je sve pod kontrolom