Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta je ? Kakve veze ima naziv skole sa ovim sto pisete, i sta to vi imate protiv Vehabija ? Serite prvo u avliju katolickog skolskog centra pa se onda javljajte i komentarisite ovu skolu koja je inace napravljena i donirani CISTO DJECI KOJA SU OSTALA BEZ JEDNOG ILI OBA RODITELJA. Sram vas bilo. Tu idu djeca koja su 90 % iz SREBRENICE. Fuj kakve mozete komentare ostavljati a i Sarajevox pravi pravu kampanju protiv a ne za ovu skolu.
u cemu je problem, pa bilo je 1 na 1???
Pa po kome je skola dobila ime ? KO JE TO ? STA JE ON ? Srbi daju imena skola samo po imenima Srba sa nebeskog svoda, jer oni su nebeski narod. Vise informacija na : www.nebeskinarod.com Brz oporavak djetetu :) Izdrzi mali :)
dole su vehabije sve
Skola se zove \"\'Al Walidein-Gazzaz\'\' a ne samo Gazzaz. Sami ste trazili sada gledajte! Brz oporavak djecaku!
nije ni cudo kad im se skola zove \'GAZZAZ\'....
hajde vratit će to neko dedi kad tad,,,