Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hahha najgolemija izjava sugrađani nisu iznenadjeni jer se mladic nikad nije ponašao normalno hehe king pa sto ta SIPA e upadne u prvo sprsko selo tu pa da vidi arsenal koji im je JNA poklonila u podrumima , tavanima itd itd u ovog malca nasli nacrte akod njih mogu i minobacace itd itd
Momak se zove Marko Tadić, za vašu informaciju.
ma kakav talenat cuj to,zar toga ima kod nas????Jok ba,odmah ga osudi na propast,nemoj od njega napravit nekog genijalca,naravno pozitivnog djelovanja.
Momak je talenat,treba to iskoristiti...
marko tadic,rodjeni stric mu dusko tadic,jedina srpska familija u kozarcu.... iver ne pada daleko od klada.....
Srpski terorizam na djelu.Srpskih terorista je sve vise i vise,skrivaju se i krivicu navaljuju na vehabije.Bosanceros,dado Banja Luka kako ide taj cetnic.ki terorizam,pravite li bombe teroristi??
Dobro je obavljen u Sarajevu,vise vas nema nikako,ali nije dobro obavljen u Banjoj Luci dok si ti ziv ;)
Koja je korist baciti bombu na bilo koju građevinu?
Marko Tadic iz Kozarca je taj bombas. Poklopite se
Rođo samo bombadiraj ! :D
Bravo!Dijete pokazuje interesovanje za explozive...usmjeriti ga u tom pravcu,iškolovati i eto dobrog stručnjaka za pirotehniku...tu nema govora o terorizmu...radoznalost je čudo.Dobro je doslo to znanje za buducnost...Posebno za ciscenje ge.nocidne ter.roristicke,fas.isticke bolesti-Vlaske pravoslavne srbadije...
Genije ...samo sto je trebao parlament dignut u zrak xD
Ovi srbi stvarmno nisu normalni, eto ni dijete ne moze bezbrizno da ide u skolu i igrati se s vrsnjacima, a on razmislja o nasilju, kako ub.ijati, kako drugu djecu i druge ciniti nesrecnim, umjesto da se posveti sebi i svojoj buducnosti oni razmisljaju i planiraju kako drugom nauditi, jadan je taj srpski zivalj.
reci sestri nek mi se skine sa qrca
Stvarno ste jadni. Citala sam danas ovaj tekst na Blicu i: Blic je tekst preuzeo sa Tanjuga, koji je tekst preuzeo iz Nezavisnih novina. Vi uzmete tekst sa Blica, potpisete Blic, a iz teksta izbrisete da su pravi izvor Nezavisne novine, samo zato da ne bi, ne daj boze, neko otisao pa tamo nesto citao. S druge strane, na portalu Nezavisnih iks puta sam citala vase teksove, koji su bili uredno potpisani sa Sarajevo-x.
http://q.gs/1663782/brazzers-freeaccounts besplatni accounts HQ snimak enjoy
sta se danas podrazumjeva pod normalno ponasanje???