Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobra vrata. \"JAKA\" ha ha ha ha ha.
CUJ NISU MOGLI UCI ZBOG VRATA ZA 24 SATA - PA MOGLI SU ZGRADU SRUSIT ZA TO VRIJEME. Nadam se da je ovaj \"reporter\" pobrko cinjenice, inace jadni mi sa takvim \"specijalcima.\"
Pa i zivotinje se ne mlate a kamoli ljudi deca. A za specijalce,hmm? Sto niste pozvali \"SAJ\" iz Srbije,usli kod mog naoruzanog komsije na devetom spratu za 22 minuta.Komsija dobio metak u nogu a niko drugi nije povredjen.
Ma nista mi ovo nije cudno. Mlatila me mati ko vola u kupusu i danas nosam oziljke. Kad na koju frustraciju u zivotu naleti, ja dobijem preko ledja, zeljeznom tokom s babinog kaisa, pa se i oklagija namjenjala..eeeeh, to su kod nas onda govorili, \"batina je izisla iz raja\", kuda te mati istuce tuda te nece dzehenmska vatra prziti. Tako da sam ti ja osigurao put u Dzenet, ako taj igdje postoji, a bogami sam se u mladosti dosta dzehenema nazivio. Da sam rastao negdje na zapadu, socijalne sluzbe bi me davno preuzele od mojih roditelja, a da ne pricam i o jaranima..Cega prijaviti babu ili staru?? Ma Zdraaavo!!
\"Skoro 24 sata, zbog jakih protuprovalnih vrata, pokušavalo se ući stan. Policiji i vatrogascima to je pošlo za rukom sinoć oko 18 sati. \" A ZAYEBANE POLICIJE I VATROGASACA... DA JE NEDAJ BOZE BIO POZAR IZGORILI BI OVI UNUTRA 300 PUTA.... CUJ ULAZILI 24 SATA.... HAHAHAHAHAHAH STA SU IMALI OD OPREME? GOLUBLJE PERO I PAKOVANJE VATE I STAPICA ZA USI?
stvarno nisam nigdje cula da se protuprovalna vrata 24 pokusavaju razvalit. Sta su to bila protuavionska vrata grade u tuzlanskom naselju? LOL ...a specijalci svaka cast..zar specijalci nisu nazvane specijalne jedinice ...kad u ovakvom slucaju moraju ulazit kroz prozor a ne lupat u vratima cekicem i kao sto neko rece dole u komentaru U IME ZAKONGA OTVORITE SE ahahahahahahahah SEZAME OTVORI SE...OOO SEZAME OTVORI SE TO BE OR NOT TO BE THAT IS THE QUESTION?
ZALMAN BRAVA :)
uzas... dokle vishe ovo ide???????
tacno kroz zid bi usli za 15 minuta
\"Skoro 24 sata, zbog jakih protuprovalnih vrata, pokušavalo se ući stan. \" Svaka čas proizvođaču vrata 24sata vatrgogasci lupali i ništa im nisu mogli sreća da s druge strane nije gorilo izgorili bi i djeca i stan i zgrada .... a blinda blinda bi ostala
kakvi su to specijalci,specijalci upadaju kroz prozore za za 15 min.a ivatrogasci karine obijaju vrata 24 sata boze ko nas spasava?
Ja sam negdje procitao cini mi se da je to u dnevnom avazu da to nisu bas djecica kao sto ovaj dole komentarise,napadnuta kcerka ima 20 godina i nije mi jasno da se nije mogla odbraniti od napada svoje majke inace psihicki oboljele.U svakom slucaju ova nasa drzava nista ne radi po pitanju psihicko oboljelih osoba ,nase psihjatrijske ustanove su veoma lose i nemaju adekvatnost u lijecenju psihickih osoba.Treba nasa vlada da porade vise na ovome i na sigurnosti gradjana u nasoj zemlji.
Ha,ha,ha... ZBOG PROTUPROVALNIH VRATA POKUSAVALI UCI U STAN 24 SATA. JESU UDARALI PALICAMA I VIKALI:\"U IME ZAKONA,OTVORI SE\"! DA SE NAJEZIS!!!
strašno je to šta se dešava žao mi je te dječice a što je najtužnije koliko je takve djece za koju se nezna da su zlostavljani maltretirani i zapušteni od strane roditelja, a pored sve nesreće koja je zadesila tu nesretnu djecu oni kasnije nemaju kud niti imaju obezbjeđenu egzistenciju, smještaj hranu i na kraju šta bude sa takvom djecom ili budu kao roditelji ili još gori nažalost tako je i ... ko je kriv ... ?????
Mozel mi ko saznat kakva su to protuprovalna vrata tj. ko je proizvodjac? HVALA