Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pauza 20 minuta
@optimisticn@, stvarno tvoj komentar nije na mjestu! U pitanju je nesreća i ljudi su u pitanju. Bilo bi me strah bilo šta ružno da pomislim za ljude koje niti znam, niti poznajem. Gdje si pročitala da je u pitanju alkohol? I onda se svi bune kada nas počnu da provociraju. Nemoj na unesrećenim ljudima uzvraćati lopticu.
@optimisticn@, stil ti potpuno odgovara. Ne bih zaista voljela biti u tvojoj koži. Od mržnje nisi mogla shvatiti šta sam napisala, pa si mi odgovorila na jako primitivan način. JADNA SI! Pročitaj ponovo, možda shvatiš, a možda nikada neshvatiš :))))). A jednostavno je, svako pametan bi razumio.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
,,da nas skroz zgnjavi i odnese u baštu'' jal je do novinara ili bakice. Cuku sam morao izvesti u drugu sobu ,nije mogao prestati da se smije na istu. :D
Ovo je Dodikova dionica auto-puta koji je kostao samo 45 miliona eura :)
Probudiš se ujutro pogledaš kroz prozor autobus ti u dvorištu..
Prdacine i sofera
Barem im je blizu autobuska stanica sad
treba ga parkirati pod ovim nagibom ;) vidi se da nije kupio vozacku :D
2 vozaca malo jaca sede iza upravljaca xD
...ovo me podsjeca na rally ..samo sa autobusima_
sta se sokiraju papci,ko da nikad autobus nisu vidjeli
zgnjavio ih autobus sa 6 putnika meni je ovo cirkus ne smijem se naglas smijati ne uspijevam oprostite
Odakle si ti i kako ti kažeš? :)
Dobro došla u klub. :) Malo je falilo da ih skroz zgnjavi.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)