Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ove puste kuci, ljudi zaposte kod kuce a iftare se u zatvoru.
"Treba istaći da se Ljubo i Bekrija Seferović više ne terete za ubistvo Dženana Memića." - Pa za šta su ih uhapsili? Da ne bi otkrili tog glavonju što ga ubio?
saobraćajna nesreća sa smrtnim ishodom, pretpostavljam.. u zakonu se ne tretira isto kao ubistvo.
@ShaneDiesel E svašta. Po meni bi se tretiralo drugačije da su ga udarili, pa pokupili i odvezli na hitnu. Ovako ako udariš čovjeka autom, a ne pomogneš mu, ravno je ubistvu. No, dobro da znam, ako ikad budem htio nekog ubit (ne daj Bože) da znam da ga pokupim autom, manje ću godina dobit.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Opet ce ubrzo protesti, treba sve istjerati iz ustanova ove pokvarene manipulatore pa nek rade sami kod sebe a ne da ih mi placamo a da nas oni terorisu!
trebaju i onu devojku hapsit zato sto nije zvala hitnu pomoc.
Ne vrdjajte nam intelegenciju!? Koliko neko treba da bude glup da povjeruje u vasu pricu? Alisa i onaj ko je ubio ovog decka, sigurno nece proci nekaznjeno. Sabur porodici Memic!
Hitlere sve si u pravu bio....
joj taktike da zbune norod
braco moja mila gdje god da naletite na pravnika sudiju doktora premijera ministra uhljeba ili nacelnika policije koji su u ratu dobili diplome samo ih zaobidjite sacuvat cete zivce zdravlje a i zivot
Bekrija u zatvor Bekrija iz zatvora..
Ljubo Seferović je osumnjičen za teško krivično djelo protiv sigurnosti javnog saobraćaja i ne ukazivanja pomoći prilikom saobraćajne nesreće...............kome prodajete muda pod bubrege stoko jedna
po koji put?