Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa ti opet vozi toliko para, a svi z naju da se bave kladionicom... No brain, no gain.
kao prvo vrijeme je bilo idealno. a kao drugo ispao vam je pacijent iz helikoptera. kao trece kolko si dao para za posao u vojsci. kao cetvrto nedo bog da se zarati, ako ce nas branit takva armija.
Svakako, za pociniocima ovga nedjela ce nasa policija intenzivno tragati i nece ih nikada naci.....
Helikopterom Oruzanih Snaga BiH.... Kad god izvjestavate da je EUFOR nekoga transposrtovao, 3 puta u vijesti se spominje da je to EUFOR i bla, bla. Kad je nas helikopter, koji je danas poopodne po izuzetno losem vremenu transportovao povrijedjenog, onda nista.
ispunjena kvota ove sedmice moze se sutra izaci van