Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I u Zenici KPZ pun droge a niko ne dila. Valjda maca donese.
Kako ste naivni, pocinjete nasjedati na nacionalisticku pricu o SIPI. Cak se nacionalizam umijesao i u nas stav o kriminalcima. "Nasi" kriminalci su nam drazi od "njihovih" kriminalaca. Nemojte hapsiti "nase" dok ne pohapsite "njihove". Sto se mene tice neka uhapse sve kriminalce u FBiH a nijednog u RS-u bio bih prezadovoljan.
Trebaju nama drugovi policajci. Otkad postadosmo gospoda ode sve u pm. Prije je naredba policajcima bila prvo udaraj, pa pitaj šta je bilo. Danas fol neka ljudska prava i ostale gluposti. Dok ne budu kriminalci modri od batina nema ništa od nas. Kad' im ispremještaju bubrege od batina drugi put će 3 puta razmisliti prije nego napravi neku glupost.
AFERIM kolege SIPOVCI
Izvor: Beta objavljeno na Press Online 05.04.2012 Objavljivanje identiteta uhapšenih protivno zakonu Poverenik za informacije od javnog značaja i zaštitu podataka o ličnosti Rodoljub Šabić upozorio je danas Ministarstvo unutrašnjih poslova da objavljivanjem identiteta uhapšenih osoba krši zakon. "MUP javno objavljujući, bez zakonskog ovlašćenja ili datog pristanka, fotografije i video zapisa lica lišenih slobode, kao i tekstualne podatke koji određuju identitet tih lica, vrši nedozvoljenu obradu podataka o ličnosti", istakao je Poverenik u saopštenju za javost. Poverenik smatra da u ovim slučajevima treba imati na umu i Ustavom i zakonima utvrđenu, prezumpciju nevisnosti po kojoj je svako nevin dok se pravosnažnom sudskom odlukom ne utvrdi da je kriv. Nepotrebno i potpuno obznanjivanje identiteta lica koje je samo sumnjivo i za koje se kasnije ne retko ispostavi da je nevino, može za to lice imati krajnje neprijatne, nekad i neotklonjive štetne posledice, kazao je Šabić. Izvor Beta
odavno dokazano da su najveći kriminalci upravo naši političari i policija.... Začarani krug i nemojte misliti da se to može lako promjeniti... Moraju otići glavonje a ne pješadija :) Kao što napisa neko, i meni je draže dati policajcu 20 nego državi ali je problem što su naši policajci vremenom postali kriminalci i privatizirali su policiju i jednostavno dodatno zarađuju....tako da ako imaš štelu radičeš na onom radaru gdje češ koristiti razne hinjave metode hvatanja vozača... Ja sam i dalje mišljenja da zabijem ovoj državi čomagu jer ga ona meni zabija svaki dan kroz poreze,korupciju i bla bla bla da se ne ponavljam... Djaba ti opet i policija koja nije korumpirana kad su iznad njih korumpirani... :) Savršen krug :)
jesul ovo malkice tekbirali krimosi na 24% dzamahirije
Strpi se malo,ima vremena za tekbire!
Čini se da je pokazivanje fotografija i snimka hapšenja na kojima se jasno vidi lik i identitet uhapšrnih van Zakona i svakog civilizacijskog dostignuća, bilo o kome da se radi!
Damije doživiti taj dan da ulete u presjedništvo i pohvataju ove glavonje ko onoga vuglašu pase ko nešto brani sa slobode .
Propjevali znaci Sena i saradnici :-)
Ma jašta ... policija ispade najveća mafija ... Gadno gadno .... Ma dok ima MMFa i plata dobro je ... Dobro je ...
Svaka čast!!! I svaki kompliment..Jedino ovi momci nesto dobro rade u ovoj jadnoj drzavi..
Kako volim kada policija hapsi, nema mi nista draze!!! Pa bila bi Bosna bolje nego Sicarska da se zakoni provode i da se hapsi!!!
Sve će to Živko i ekipa iz Stranke Plaćenih Pomilovanja pomilovati :)
u zatvor sa ovom stokom
Povećati kazne za prodaju droga.