Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako može biti tračak utjehe i nade u pravdu barem će se krivci za smrt povratnika Cvijana Radića iz 1997. godine naći pred licem pravde i odgovarati. Nažalost još niko nije odgovarao za smrt 16-godišnje djevojčice Melihe Durić iz Vlasenice ubijene snajperskim hicem 2001. godine u porodičnoj kući u Vlasenici. Zločince treba goniti do sudnjeg dana, nikada da nemaju mira, da nemaju sna... a i onoga koga ne stigne sudska pravda sigurno će ga stići bolest i druge nedaće u familiji. Nekima koji sada leže po zatvorima Kule i Foče za djela iz 92-95, zatvorenički život dodatno razjeda "sumnja" jer su kod kuće ostale mlade supruge o kojima "brine" komšiluk.
nazalost to nije nista novo kod policije federacije
svaka čast policajcima,pravdu u ruke i rokaj četalje
I onda se mi nesto cudimo, kad raznorazni likovi pucaju po gradu :). Pa sta ocekivat od njih, kad kod nas murija ubija, dila, korpumirana, krsi zakon. Samo da se zna, SVAKA CAST SVAKOM POSTENOM POLICAJCU, jer to stvarno nije lak posao, kad radis posteno i po zakonu.
1312
A sta je ovo: 88 :)
Ohoho sila nebeska nastavila djelovati i u miru i brinuti se za povratnike. Kome li s bili na plaći cijelo vrijeme i kažu država za čovjeka. Sve pare od plaća vratiti računato od datuma ubojstva do danas pa će se naučiti pameti i poslodavci i nalogodavci- Ovo je tipični projekat zastrašivanja prikrivanja tj terorizam Ako ne mogu oni za života oderati bližu i dalju familiju
dobice vise robije nego ratni zlocinci.. a naravno za nasilje za svaku osudu..
Nakon 16 godina, ccc...
Niske pobude joj ja termina:D
Inace, pravni termin, sasvim ispravno upotrijebljen u recenici. Ako si needukovan, nemoj se blamirati po netu. :)
Jesu Niske Pobude neko selo kod Bihaća ili šta