Komentari (156)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
inace tradicionalno okupljaliste fine gradske raje koji se prepoznaju po glamouroznim odjevnim predmetima tipa(trenerka,cipele,zlatni lancic...ili ako daidja posalje tenisice sarene iz svice jos bolje.predivan objekat zaista!
Taj TABU treba zatvorit, ne znam ko vise izlazi tu ??!?!?!?!?!?
nidze veze,ovo je stvarno uzas ali morat cemo se malo pobrinuti za maloljetnike...................................
Samo dobra MILICIJA!!!Nepita vec lomiiii...........
\"...i trenutno je stabilan\" Hvala Bogu Dragom!
Cuj, menadzmenta kluba kao nisu bili tamo xD tamo samo takvi i ulaze :D
eh ovako, nemoj da sere*e vise sa svojim komentarima...ne treba nikog osudit, ovaj sto je zbo jeste mi jaran ne branim njegovo dijelo, ali preglupe komentare pisete...ajde malo razmisljajte sta pisete!!!
Joj sto se kurce, a do jucer tutu vrtili u krug .
Hajte na šake \'mangupi\' !
e jeste se VI maloljetnici poceli k**** po gradu to nije normalno :) Treba te prvo fino prebiti od glave do pete ,pa te strpati negdje ne mjesec niti manje vec 2 MJESECA da smiris svoje hormone podivljale ..96\'si bolan ..Tuga :) ali dobro nije ni cudno kad pogledate curice 94,95,96 sve vam bude jasno :D pa covjece izgledaju starije od djevojaka koje imaju po 22,23 itd :) sve se to treba spustiti na zemlju previse paraju nebo ^^
drustveno koristan rad pod hitno uvesti.nek ciste ulice od snijega,skupljaju smetlje,lisce i obuci im maicu na kojoj pise puno ime i prezime.
od kada su SDA;SDP;HDZ i jos mnoge druge stranke krivci za odgoj necijeg djeteta?to su gluposti,stranke mogu biti odgovorne za mnogo sta ali roditelji su odgovorni za svoju djecu.kukaju nemaju para za sportove,za sekcijeitd.ne trbaju pare da se provodi kvalitetno vrijeme sa svojim djetetom.drustvene igrice,setnje,zimi sankanje,ljeti lopta itd.druziti se sa svojim djetetom ne kosta nista ali vaznije je piti kafu sa konom i gledati serije i vjesti.
BRULA BRATE IZDRZI DJE STE VI PRIJE VJESALI DA MI JE ZNATI
Bolesno ! Muhamede sine , pa sine Muhamede ! Dabogda te objesili !
Vi ste bolesni , svi koji podrzavate ovo , posebno ovaj smokljan Kerim Kesan , sine nisi se jos odviko od hapa , ti podzravas ti neki mafijas, ccc . Horsas Mali !
Kerim Kesan . Svakako ti je citava familija na drogama ! !
gdje ces bolan u prsa :S