Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lijepo, Službeni automobil ispred kuće. Ne plaća gorivo, popravke, registraciju. Još samo da mu struja bude besplatna.
Tako sve guzonje i guzonjice kod nas. Sva hrana po restoranima, gorivo, auta, bilo kakvo noćenje ili uopšte neki trošak gdje se može račun izdat. Sve im je džaba a plata ogromna. Ostane mu taman da plati struju i toalet papir, a ostalo gomila na računu.
upravo hocu da kazem odakle mu službeno auto ispred kuće?
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Zato sto službeno auto nije bilo u službenim garažama , ovdje je stvar jasna : Gospodine sekretaru izvolite fakturu i platite automobil i druga stvar , zato što zloupotrebljavate službeni položaj od sutra ste na birou. KRAJ !
narudzba je pala na skodu, naci ce ga ko i ostala auta sto su nasli, znaci nikada.. mozda bi i nasli da nisu u talu..
Šta je taj automobil tražio ispred njegove kuće i u to doba? Fahro smijeni i sebe i njega ako ne pročistiš te bezveznjakoviće koji se samo češu o ovaj jad od državice BiH. Na vidjelo koliko automobila ima ministarstvo i ko sa njima raspolaže. Hajde Klixovci na posao. Daj malo i istraživačkog novinarstva. Na ravno ako smijete!
Prije 14 dana..
škoda octavia ranije poznata policiji
Jazuk!
Ironija !
mogu misliti koliko se nasikirao...
Toliko nam je drzava sigurna da je mogu zajedno sa tim ministrom ukrasti, a sto se tice policije njihove su ovlasti takve i kada bi vidjeli kradju moraju postupiti sa lopovima kao u provdavnici.
Nek su ti ga ukrali blizi se vrijeme kad ce se pocet krast sve od politicara od vila do auta !!
Mislim da je se nasikirao da nece moci spavat... ali nema veze, narod glupi ce da kupi bolji auto
Bezveze se nasekirao,nabavice mu drugi i jos bolji,to je bilo na sjednici Vlade:"Nema smisla da se ja vozim u Skodi,pobogu na sta vam ja licim"! Tako je on "platio" da ukradu auto,ma zamaza on oci svima. :)
Sve i jednom ovako treba .. koji ce njima ku*ac sluzbeni automobili,kad samo sjede u onim foteljcinama ?
Nek se peru pare ,nek se peru..
Mi jurimo milione kesa na tone necu stati sve dok to, ne napravim, ja da placamo silikone, za sve primadone kojim prija ova turbulencija, da Polako vozimo niz ulicu, 30 na sat muzika nam gruva, milion i jedan vat Wooferi skuplji su, od celoga auta samo da pumpa, to nasa licna je karta Na ulazu sjaj, crne duge limuzine crveni tepih, od parkinga do bine na nama samo Puma, nikad odela svaka u krilo bi sela, svaka iz ruke bi jela A nase pratilje, zna se jet-set starlete manekenke, foto modeli i striptizete samo bogate i mlade u vrhu estrade svaka riba, kad ih vidi njihov fazon bi da krade Apetit nas vozi na visokoj nozi samo kes da se mnozi da se uziva u kozi lozi, dok se gledaju razne premijere novi poredak za pocetak nove ere
@meth bio si kristalno jasan :D (Y)
Neka neka da vidite kako vi od nas kradete
Odavno je je to ministarstvo nesigurnosti!