Komentari (172)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
prije rata ilidza vazila za mirno naselje gdje su stanovali oni koji su zelili miran porodicni zivot daleko od gradskih problema nakon rata, kandahar
@fantom slobode Sipovic.. poznato mi to prezime
@fantom slobode Sipovic.. poznato mi to prezime
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Zivim na Ilidzi ,i u zadnje vrijeme sve debilcine ,narkomancine,kurve se slegle na Ilidzu.Ne smijes izaci normalno sa curom od "opasnih momaka".
ovo je vise prevrsilo mjeru toliko nasilja a niko nista ne poduzima
ovo je vise prevrsilo mjeru toliko nasilja a niko nista ne poduzima
2004, 2005, 2006, 2007, 2008, 2009 su bile godine krizne sto se tice Ilidze i kada se ucio ulicni zanat ko ga je tad izucio ovo mu izgleda smijesno. Prvo u mladosti najranijoj se susretnes sa takozvanim dogovorenim fightovima izmedju prve i trece osnovne, pa kasnije puberter izlasci, muzika, alkohol...Tuce ispred Lore, kod nekadasnjeg Adisa u prolazu gdje je sad onaj centar izgradjen, pa tada najpopularniji Padrino bilo je svega i svacega u to doba, kasnije kad covjek odraste cini mu se kao da je to sve proslo nema vise one djece te tadasnje ratne generacije koja je tad sticala punoljetstvo, ovo sad su novi klinci odrasli uz internet daleko je to od one Ilidze kad smo se medjusobno sibali svakog vikenda pa i radnim danima pri odlasku ili povratku u skolu. Nosali su se i tad nozevi, utoke, bokseri sto je normalnom covjeku van svake pameti i meni sad kad gledam iz ove perspektive to je za svaku osudu, medjutim u tim godinama to je bio nacin naseg odrastanja, nasih izlazaka... Ovo sad je.
Ovo sad je smijesno interent je ubio u pojam omladinu koja misli da zna a ustvari zna samo sto je procitala na interentu. Izmedju ostalog sad je ilidza puna turaka cudi me da njih niko ne tuce jer cujem price da su dosta bezobrazni i da cak maltretiraju ilidzance. Tada bogami ne bi prosli bezbejdno u ono nase doba pa dzaba im pare i dzaba sve. Ne pozivam na nasilje sve treba da se dogovorom rijesi i da se promovira suzivot ali postovanje se treba dati prvo starosjediocima pa svim ostalim . Sigurno se ni ilidzanac ne bi mogao Istanbulom bahatiti kako se danas neki bahate dok ovi klosarcici interent kabadahije metalnim sipkama tuku momka iz busovace. Probajte mudroscu i znanjem da ih prvo pobijedite ali i ostalo sto radite radite muski kao nekad... Pozu
Sloboda za geyeve u bosni
stoka mogli su ubiti decka
Na Elidzi nista novo...
Titina policija imala je zaduzene policajce koji su odgovarali za red u svakoj MJESNOJ ZAJEDNICI i od njegova rada zavisilo je hoceli primiti cijelu platu,ovi i ako nekoga uhvate kokosara mahom mu kazu idi tu i plati pecenje i pice ili kes zato i zivimo u nezapamcenom vremenu,policija neradi,policija neradi kako treba,koliko treba...
Ovom prilikom zelim reci da Ne idete u pekara Nova na alipasinu radi stariji covjek u pedesetim mislim da je siptar ili rom brblja nesto nizak crn, liku dao 10 vratio mi 7,20 sve po marku i 20kf..a trebao 8.20 budi zahvalan sto nisam gledao , jedva cekam dan da svane da pijavim sefu tvom! nije meni do marke j****** te ona ali sto levatis ljude u 12 navece sto su dosli da jedu ko insani!
Mojne Ilidze sa Sarajvom.Pa prodzi kod onih hotela odma iza neke face nepoznate prodaju dzidjuline slika primitivna jezik nepoznat zauzeli ljudi njihova teritorija.Nema goreg mjesta u BiH.
Francisko je clan klixa,gledam klix pobrisao moje komentare prepirku sa franciskom,a taj nik vise ne vidim klix mi ne da tj ne da da vidim sta pisu klixovci.
@XXII SS de se ti jebi prvo..
Ko god je imalo hodao po svijetu mogao je zapaziti da su Sarajlije kada su van Sarajeva skroz mariginalni i nevidljivi. Ali kada su u svojoj avliji, tada su najsposobniji u čoporima maltretirati i krasti narod koji dolazi sa strane.
@BPK Sarajlije ne udaraju metalnim sipkama 3 na 1. I svugdje smo isti.
Na Ilidzi nema Sarajlija. Imas 50% Sandzaklija, 40% Turaka i 10% Cigana
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
FRANCI AKO SI STVARNO JEVREJ MADA SUMNJAM , EVO DA TI IZNESEM MOJE DEMOKRATSKO RJEŠENJE PROBLEMA SEJDIĆ -FINCI , SVE PO ZAKONU I BEZ UZRUJAVANJA. PRVO BIH IM ODUZEO DRŽAVLJANSTVA BIH I DRŽAO BIH IH OSTATAK ŽIVOTA NA BORAVIŠNIM I RADNIM DOZVOLAMA.AKO BI ONAJ FINCI NASTAVIO DA SE TUŽAKA , NAŠAO BIH MU NEPLAĆEN RAČUN ZA GAS IZ 1993 GOD. I OBRAČUNAO DA PLATI S KAMATAMA 17 MILIONA MARAKA.AKO BI HTJELI NA MORE U MAKARSKU , LJUBAZNO BIH IH UPUTIO U AMBASADE INDIJE I IZRAELA AHAHAHA HIHIHIHI.
@DIJAGNOZASDAADHD JA SAM AGRESIVNI KOMUNISTA BOŠNJAK , BIH PRIJE SVEGA I ROĐENOG BRATA.
@Franziskuus Da nije muslimana, tvoji (jevreji) ne bi ni bili među živima a kamo li u Sarajevu. Ko vas je primio kad su vas protjerali iz Spanije . . .ko vas je protjerao iz Španije . . da nisu možda muslimani
OVAKVI KOMPLEKSAŠI KAO FRANCI ŽIVE ZA DAN HRVATSKO-SRPSKOG POMIRENJA I ZAJEDNIČKOG NAPADA NA BOŠNJAKE.ALI TO JE KAO DA ČEKAŠ SEDMICU NA LOTU I TO U LUTRIJI SRBIJE GDJE JE BUBANJ SVAKAKO NAŠTELOVAN.AHAHAHA HIHIHIHI.
HAHAHA bravo maestro !!!