Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ustaški miševi opet 20 na jednog.Uvijek ste bili kukavice.Izađite iz tog bjeločarapaškog djelića Mostara pa pokušajte nešto MIŠEVI.
pa sta ce on u hrvatskom djelu?
Hrvati u Mostaru su uvijek bili ustashe i uvijek ce biti.
Ko će crvenim bilo šta objasniti kad oni kao mutavi samo sanjaju BIH bez islama i bratstvo i jedinstvo a evo ti Boga dragog nađi u Z. Mostaru jedan TV na kojem se gledaju zmajevi kad igraju.... Ali, kao što rekoh, njima je samo u interesu da neutrališu Bošnjake zato i neće da vide šta se dešava u RS-u i Hercegovini ;)
šta ovo radite Hrvati ? vama izgleda baš nije drago što je mir ?
što sve povezuješ s nacionalnošću odma?
Ante ne seri, naravno da je nacionalnost.