Autoput Zenica - Sarajevo
0
Sarajka poginula za volanom "Pola"
Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
rip šefice
Kupujte i dalje VW po cijenama većim od drugih kvalitetnih auta koji imaju 5 NCAP zvjezdica.
dajte molim vas sklonite komentare. vecinu nesreca sa poginulim ne date komentarisati, zasto da se sada neki ovdje neukusno izivljavaju
@Bolesnici - ne znam ko ti je ovdje bolesnik majmune idiotski! Za tvoju informaciju gledao sam tijelo te zene kako lezi nepomicno na cesti, a i ti da si bio ocedivac takvog prizora sumnjam da bi dao ovakav kretenski komentar... Izrode jedan, treba li tebi neko blizak da izgubi tako zivot pa da skontas kakav si moron? @Kakanjac - primjer kako mahala kod nas funkcionise - nikakav traktor nije ucestvovao u udesu, vec se u koloni auta nakon nesrece pojavio sasvim slucajno i kamion slep sluzbe sa natovarenim traktorom - prolaznik kao i svi ostali... Zato nemojte kritikovati/komentarisati nesto u sto uopste niste sigurni.
Kazu,da je u traktor udarilo auto,ajde svakakvih Hajvana kod nas...Traktor na Auto putu...:/....
Znaci morali su podviriti pod suknju da vide sta je, musko ili zensko.
Zna li neko koje je vozilo u kojem je ta zena poginula????
jedan strani drzavljanin (slovenacke table) a drugo bh table, poginula zena iz auta sa bh tablama
@Svasta Nije kod nas problem toliko ta stara vozila, nego (ne)kultura vozaca i precjenjivanje i sebe i vozila. Imao sam prilike dozivit da me tip obilazi sa Pandom. Toliko je bila bucna da sam je u svom autu cuo. Mada stoji i to da nam je vozni park u Q...
Imate li imena ili inicijale?? Neki dodatni info?
Na ovim nasim \"putevima\" mozes samo poginuti! Daj Boze da konacno uvedu onaj zakon da ljudi sebi mogu kakvog dobrog polovnjaka uvesti, a ne kao sto je ovdje golf 2 5000KM i tako vec posljednjih 10god.
Nikada nista pametno ne mozes procitati. Tuga
mislim da ce prije bit brza voznja!
nije
garant oko nedovrsenih naplatnih kucica, imaju dva saobracajna znaka i neosvjetljeno je, to samo kod nas...