Lažna dojava o bombi
0
Sarajevski aerodrom danas evakuiran
Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ne mogu da ne odgovorim pametnicama ccc i ... a, recite mi, da li biste voljeli da ste u zgradi i da se pokaze da dojava nije bila lazna??? iiiii, kakva je to glupa primjedba o kontroli na ulazu...pa, da je sve tako savrseno ne bi ni bilo kriminalaca NIKAD, ali NIKAD se ne igrati sa ljudskim zivotima! nekada, negdje u svijetu nije ili nece biti lazna..bolje se osigurati ,da ne bi bilo ljudskih zivota
Neko je zbog ove zajebancije zakasnio na vazan sastanak... Cuj bomba na aerodromu,hajd razumijem,procedura je takva da se ljudi moraju evakuirati,al je..bem ja onda vasu kontrolu na ulazu!!!
gdje ce je postavit....nema dva kvadrata aerodroma