Komentari (173)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa jeste li normalni.je.bo vas dan nenormalni opet ce bit val ubistava.pucanja.kradja..
Kad policija nema rezultata onda nevalja , kad pronađu 11kg marihuane onda što nisu pronašli heroin. Nije se rodio ko je narodu ugodio!
Ali najbitnije je da ste postupili po protokolu zaštite podataka kakav ološ mamu vam jebem
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
jel se ikad iko zapitai GDJE ide zaplijenjena danda, vuva i bjelkan??? svake godine se oduzima stotine kila raznoraznih supstanci.. GDJE se to skladisti i na koji nacin se to unistava??
sve znam kume, ko su najveci dileri i ko im cuva ledja.. nego je to onako "sluzbeno" pitanje bilo :) nesto se ne sjecam da su se vlasti i policija IKADA oglasili po tom pitanju
TACNO znam kakvo je stanje na ulicama.. ko doktorima dostavlja na klinicki centar itd.. zanimljivo je sve to mogu ti reci :)
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
11 kila stete ja svaki dan ispusim nnajmanje 3-4 dzointa tako zadnji 23 god.Nisam navucen lijepo jedem spavam i jos ozenjen 2 djece nikad problema sa zakonom.Samo gdjeje horkan i bjelina i ostala hemija ja samo cujem zapljena nikad daje unistena itd politika je najveci vrh dilera.
bilo bi dobro da policija objavi snimak paljenja tih droga pošto se ona očigledno vraća na ulicu
https://www.youtube.com/watch?v=ZQyE-Shbzqc https://www.youtube.com/watch?v=-6MdpqgAC-o
Imal ko broj od Irfana Nevica da zavrsim panj. hahahaha
Eh, sad vec imaju monopol nad vuvom. Da vidimo sad koliko su zapravo u sluzbi gradjana, hoce li vratiti cijene ili ce nastaviti sa ovim trendom rasta i nestasice?
11 kila čistaka o_O' , dje ce vam dusa :((
E sad če narkići da navale na kladionice, konzum i pumpe...
Izvini nemam iskustva.
gospon policija gdje zavrsi ta sva zapljenjena vasa roba,,,na unistenju...............
a šta je sa ona 4 kilograma
Na ovoj slici ama bas sve cetvoro "ŠMAGAJU" ovu gandzu:)
steta, opet nema vunice u gradu.
ovo je u rangu vijesti, policija zaplijenila 2 bureta rakije, vrecu rezanog duhana i slicno.
ovim divnim momcima dati poticaje,a genocidnu policiju i ministra uhapsiti i nabiti na ***c seljacki. čuj trava droga,pljuc.
N. N. (26) iz Trebinja, G. J. (51) iz Metkovića, I. A. (30), S. J. (27), A. F. (55) te A. S. (21) iz Slapa, nastanjenih u Sarajevu. ima li ko da je iz Sarajeva
treba skontat kako upast u njihove prostorije gdje skladiste ovo sto zaplijene i bar uzeti ova dva paketa, jedan pod svaku ruku :D uhh sto bi veselo bilo