Komentari (90)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
omareeeeeeeeeee, evo posla
Nama fali ona Titina milicija. Fino sjednu u fiće, počnu švrljati gradom, privredu svaku kockastu glavu s pederušom i napuhanim gardom, svežu za radijator u Logavinoj, nalemaju sudžukama da ne može 7 dana hodati i gotovo - u Foču pa tucaj kamen gumenim čekićem.
+1
hahaha, dobar si :) ))))
talijanska mofija
u petak isti taj lik je na slobodi....makni se Aljo da ja legnem
joj sto ne mogu ovih drotova. ostavite se tog kriminala, lopova, pucnjave, divljanja po ulicama i posvetite se samo kaznjavanju pjesaka na crveno. ne mozete sve raditi, majku mu! drzite se jednog rece nefic.
bas tako :))))
HAj nek sarajevski specijalci iz Ford K izvuku 4 mafijaša lako ko iz ostalih vozila na promotovinim snimcima :)) Zato je Ford K vozilo mafije ! A lako ga je i parkirat u sačekuši !
Doslo vrijeme gdje je bolje bit pod zemljom nego na njoj
Pod HITNO uvesti policiju sa brkovima!
@AlIfaQmega Zašto to misliš?
https://www.youtube.com/watch?v=8-1OxnIferU
PRIKAŽI ODGOVORE (17)
nije Izin labrador opet?
A mozda i nisu nikoga uhapsili
Jesu, uhapsen je.
Ko je uhapsen?
E sad kad su ga uhvatili.. trebaju ga odvesti u podrum i ubiti od batina... u izvjestaju napisati da je sam udarao glavom u zid kao onaj u banja luci..... i tako smo priješili problem jednog idiota... sve ovo ponoviti jos 10.000 puta i ovaj grad će postati Beč.
poyyyy ti si novi
@marketing22 znas sta je najgore od svega? valjda je tim kockastim glavama to jednostavno uslo u krv, policija njih toliko mlati da oni se vrlo cesto unerede od batina (100% istinita inf), ali ocito da to nema uticaja na njih svejedno pored toga sto znaju sta ih ceka i dalje to rade.. Policija se vodi onim sto nije niko vidio nije se ni desilo ;) pocnu obicno u kombiju cim ih strpaju, a zavrse u nekom podrumu stanice u koju ih privedu.. samo njih u kamenolom da tucaju kamen, sa minimalno hrane
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
od ranije poznat policiji, te nadlezni s. organi nemaju dovoljno dokaza...
Svaka cast...samo nastavite ih fatat.
Kae Medjugorje ce tuzit naki grad u Hondurasu jer su iskopirali Medjugorje..
bitno je da vi frku oko cuka pravite a raznorazni kriminalci hodaju gradom mislim u pokusaju kriminalci a ti su za nas obicne gradjane najveca opasnost
@AIIfaQmega upravu si treba cijelu drzavu ocistit od paschadi a onda vlasnicima ogromne kazne koji se nebudu pridrzavali jludski normi prema svojim ljubmcima....................