Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Oružje je pronađeno kod B.E. (1959.) i R.M. (1939.) oba nastanjena u Sarajevu.". Kod covjeka od 77 godina pronadjeno oruzje ??
Sta fali sto mu je 77 i ima oruzje? nije umro!
U ratu je imao 55. Nije star. U rat su isli i od 60.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Da li je iko od novinara konstatovao da u posljednja dva mjeseca nije registrovana niti jedna kradja automobila u Sarajevu, ili smo nesto propustili? Molim novinare da provjere ovu informaciju za period zadnjih mjesec-dva i ako je ovo tacno, zaista se namecu raznorazna pitanja. Sto se tice onih koji ne placaju kazne, pod hitno da se izvrsi prodaja vozila i naplata kazni, a ne da ista ostanu deponovana i postanu ponovo trosak koji ide na teret drzave, tj. svih nas koji placamo poreze..
I jedna osoba uhićena radnji "igranja" dvoznaka na prošlim izborima...
Fino kamere u svako vozilo i laganini...natjeras sve ljude da pri registraciji ih stavljaju u vozila i das im olaksice kao savjesna drzava...vecina ljudi ce rado prijaviti prekrsaje...pa cak i policije...jer su i oni velike kabadahije !! samo po novcaniku, da vidis kako se papak dovodi u red i povecava sigurnost !!
Kad ce CSI Ilidza 4 sezona? Hvala
Sve manje posla za ugostitelje :)
Oduzimajte svima koji su preko 150KM duzni vise od 3 mjeseca i naplacujte 200KM za svaki dan koji automobil ostane na MUP-ovom depou
"Zbog upravljanja vozilom pod dejstvom alkohola iz saobraćaja je isključeno 40 vozača." Ovakvim retardinjosima bih oduzela vozačku minimalno na 15 godina. Koliko retardiran moras biti da pod uticajem alkohola sjednes za volan? Koliko zaostao moras biti i da vozis auto bez vozacke? Dobro mi nemamo i 124349853 nesreca u 24h.
Ovo moze samo u 23%. Covjek vozi kao na divljem zapadu, bez registracije izgleda... Ili su mu registrovali auto i pored neplacenih kazni..
ma registruje na tuđe ime .. standard
mamu ti nakacim 23 puta.
sta se radi sa autima oduzetim ? sve treba na aukciju staviti da se namiri koliko toliko duga .. iako ima najvise golf 2 ima tu i finih auta koji su oduzeti
@dvijepalme grohotom se smijem. grohotom
fakat neobično ih vidjeti petkom na svakoj skoro raskrsnici kako napokon rade svoj posao :)