Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa ovi podaci su strašni! Za sve alkoholizirane, moj prijedlog bi bio da im se doživotno oduzme vozačka dozvola. To su potencijalne ubice i to ubice sa predumišljajem. Jedini lijek za ovaj haos na cesti jeste uvesti drastično visoke novčane kazne uz oduzimanja dozvola na duži vremenski perid. Što se tiče osoba koje su vozile bez položenog vozačkog ispita, stavila bih im ZABRANU POLAGANJA. Oni su psihički neuravnoteženi i kao takvima im se dozvola ne bi smjela ni izdati.
Veceras ce Irfan izjaviti kako je u Sarajevu smanjen broj izdatih prekrsajnih naloga :)
ma kad pijem napijem se ko tena okacim kljuceve o prst i vrtim do kuce :)
sve su to potenacijalne ubice....
Radi se o tome da je primljeno 300 novih policajaca ,koji se moraju uhljebiti na račun naroda,,Ne kažem da dotične vozače ne treba kazniti , ali stvarno je previše policajaca i policijskih patrola u kantonu sarajevo iza svakog žbuna, grma, bandere i kontejnera po dva policajca sa radarom.
zafalilo love pa se malo radilo subotom, haj bit ce vam placeno prekovremeno
Što ne daju da se komentira na slike od nightlifa?To bi bilo ludilo..Sve ribe ko neki klonovi.Pogledajte slike 2 i 16 iz elementa od 01.11.2014. i sami se uvjerite..Zato ih 5 sjedi samo za stolom,što su toliko dobre..vjerovatno sve imaju neke frajere po Italiji,manekene,zauzeti momci,rade puno pa ne mogu izlazit često..vidiš jednu nacrtanu i plastičnu ne moraš više ni gledat..
ma niko nista vise ne plaća nek pisu samo kazne
ma nije ovo nista kolika je realnost,ovi ili nisu htjeli ili nisu imali da daju cvaju na kafu i zato su iskljuceni. kazne su blago receno smijesne napravis prekrsaj i ako platis u roku 24 h u pola cijene pa to je cirkus zivi
Kad zaustave pijanog da vozi odma ga treba je..... na haubi na licu mjesta, zaposliti 2 crnca po mogucnosti.
a da li stavljate kakav akcenat na babine sinove koji voze kroz crveno?
I Predag Kurtes je vozio u alkoholiziranom stanju.Skrivio nesrecu na Marijin dvoru,pobjegao sa lica nesreca,dao lazni iskaz i....da li je kaznjen??!.Naravno da nije. Tako isto i ovi momci.Ako budu imali vez,stele,preporuke,poznanstava u MUP-u KS vec danas dobit ce svoje "bespravno" oduzete vozacke i lagano nastaviti sa voznjom do sljedeceg susreta s policijom.
Pod isključenjem se misli oduzimanje vozačke na licu mjesta, nakon čega se nastavlja vožnja bez vozačke....
ja bih sve to na licu mjesta ispendrečio..
Vi ste izgleda malo vise popili. Ja? Ma jok. Hocete da kazete da niste nista pili. Ne!!! Pa sta je onda? Taman :D
Interesuje me jedno, da li su baš ISKLJUČENI !?
Dozivotno oduzimanje vozacke!