Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vidim po gradu reklame za neki portal klix.ba, pomislim napokon novi portal, koji ce govoriti o uspjesnim bh ljudima, o mladima, o kulturnim dogadjajima, a manje o Miletu, Zlaji, Tihiju, koji nece podpadati pod propagandu SDP-a, koji ce biti manje komercijalizirani, pa nece pisati clanke o svima koji masno za to plate, dodjem kuci kad ono sarajevo-x, fuj!
na dojavu građana je palo 1,55 kg dok je prošlo 300 kg heroina
ovaj fatmir hajdarevic na prvoj slici desno skroz jos radi za policiju i neka je fora u policiji,a vec se javno zna i imaju svi dokazi da je radio sa keljemendijima i gasiom,ee tesko nama u ovoj nasoj bosni !!!
Uzgred, svi su predratni dileri bili Srbi i svi su u ratu bili jal komandiri jal nake vojvode, dick thumb Iznjamke ti se na SFRJ i smrdoslovensku braću
Davno su nas UDB i SUP trovali samo ti tad još ni do mat.erine s.i.s.e nisi bio dobacio, balava budalo
kolko li su ovi na slici dobri od ovog \'pada\'?
Za ovo žuto bih ja uveo smrtnu kaznu sa javnim izvršenjem , kod vječne vatre pa bi se k.... iko slijedeći put usudio da ga donese tu ;)
Majku li vam drotovski čime će mo se sad spucati ?? sad ce sa 40 kera poskupiti na 60 lopovi lopovski !!
Gradjanin se zove Medo Dzafic, vreca vanago sa Kosevskog. Duzan ovoj dvojici 5.000 KM pa hin prijavio da ne mora vratit.
sandzaklije sa turskim drzavljanstvom, nista novo...
Pustite ih na slobodu.
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :D :D :D
a vjerovatno prodaju plasticnu stolariju ili tepihe... to im je \"primarna\" djelatnost...
na dojavu gradjana.. koji normalan gradjanin zna gdje ljudi, koji su dosli iz turske, cuvaju drogu :))) to ih neko od ovih nasih prijavio da im se ne mjesaju u posao :P a mene fakat zanima sta se uradi s tom drogom, ja nikada nisam vidio da se to javno unistava, cak ni onda kada su nasli 1094210909421 sadnica kanabisa u hercegovini :o)
Zaustavljena je jos jedna investicija prijateljske Turske u BiH
vidi MILF-ace na prvoj slici... aaaaaaaaaaaaaaaa :D