Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mi smo mala država, saka jada, a svaki dan imamo neko sr*nje. Ako neko nekom ne postavi bombu ispred kuće, onda neko nekog udavi, siluje, opljačka ili autima gazi ljude. A policija sve zataška, snimci sa nadzornih kamera misteriozno nestanu i pojede vuk magarca. Opsta oligarhija, beznadje i organizirani kriminal, počevši od obične ulične ološi do pravosudja i vrha države.
saću da prođem kroza te
Sreća njegova što u blizini nije bilo nargila-ratnika.
trebali su otići pred parking od vozila javnog prevoza pa tražiti svoja prava,jer preko 80% stanovništva koristi vlastiti prevoz i uredno plaća troškove za putarinu i sad treba neko to da blokira,jer neka neodgovrna služba koja se obavezala da prevozio ljude to ne čini
"vozač je upravljao terencem" koji šok!
Je*** mu sestru 🤷
jel rodjeni sarajlija,poštovalac alije ,kralja mudrosti?
Dobar naziv za osnovnu skolu😂
Ve bil kaderi hajrihi ve šerrihi minellahi teala.... Valjda ćemo i mi nekada stati na zelenu granu i biti normalan narod na ovom dunjaluku.
Nervozan neki momak.
na mjestu nesrece pronadjena SDA iskaznica sigurno