Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bio sam u tramvaju kada se desilo ovo sve.Dvojica kretena u plavom pasatu uz gromoglasnu muziku su se zaletili i udarili u ovog renola.Izašao sam i vidio da vozač nije dobro ,otvorio sam vrata od suvozača a on se samo onako srušio na mene.Udario je glavom od šajbu a volan mu je polomio grudni koš.Držao sam ga cijelo vrijeme u rukama dok nije hitna došla.Dok smo čekali hitnu kisnuli smo i ja i povrijeđeni čovijek ,pitao sam jednog kretzena da pridrži kišobran jer kisne čovijek kojin se jedva bori da ostane budan ,a on mi odgovara kako nije njegov kišobran nego od žene i ode. Jeb.. sam mu sve.Zar ima takvih ljudi majku im debilsku.
samo da kažem da su ova dvojica pobijegli.
Prestrojio se u krajnju lijevu traku.....precicom prema Aneksu
prepio roki kod jovana jarane
Dok su neki zasticeni poput slucaja Hava na Alipasinom Polju koji ni dan danas nije rijesen a pitanje je i hoce li , ovdje nema osnove da se krene u civilizaciju.
uŠino se...
jesi smiješan