Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Narkoman razumio da je unutra fiksalna kasa umjesto fiskalna :P
Neki kažu i fizikalna kasa
klix selektivno objavljuje al je situacija prilično strašnija, svaka šuša ima štoljpi da teroriše lokalne radnje
Neka je nama novi ministar policije objasnio kako on nece ni za koga urgirati da mu se podere saobracajna kazna ( i sva telad odmah pocela svr.....i na ovaj velicanstveni cin), a sto se u gradu svaki dan dogodi bar po jedna ORUZANA pljacaka (to znaci da je samo pitanje vremena kad ce neko i upotrijebiti to oruzje) i otmu mobiteli od ko zna koliko djece to nema veze. Ovde policija svakako i sluzi samo da popunjava budzet tako sto ce iskakati iz zbunja pored ceste i urucivati kazne.
hehehe KO rano rani nije SE Sigurno naspavooo
Radnica konzuma od ranije poznat policiji.....
Konzum mrs u Rvatsku udarajte po Konzumu svaki dan nemojete na kasi trazit pare tamo su im u magacinu pazari imaju uvijek u steku 20-30 hiljada
Bojkot konzum.... sve osim para.
ko rano rani, dvije steke grabi...
Bogami,ovaj plaho poranio....
Hahaha Ko rano rani uvijek pospan dolazi u Konzum