Pokušana pljačka Lutrije BiH
0
Sarajevo: Upucan zaštitar, jedan napadač uhapšen
Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svugdje se pljacka al nastrada moamk ni kriv ni duzan a tog papka ce isti dan pustiti na slobodu umjesto da na prisilni rad ide jedno 40 godina da radi za komad hljeba ako ne radi dovoljno da mu nema jest i cao tako rjesavat a ne zatvorski smjestaj skuplji nego hotelski u ovoj posranoj drzavi... pravili bi oni meni autoputeve i cistili govna svi ovi jaki momci sto pucaju po narodu...
klinac bi pucala amela,moze na djecu u ledja,ovaj bi je sandjo izroko ko sir
JACKPOT!!!!!!!!!! HAHAHHA
Vize za sandžaklije za ulazak u BiH,postaviti nemoguće uslove za dobijanje iste.Neka indijanci ostanu gdje im je mjesto.
e koliko ih ima o kojima se ne pise i za koje se ne zna....svaki dan bude vise njih...
sarajevo grad opasnog življenja
Treba uvesti \'\'AMELIN\'\' metod. Odmah skart pod zemlju, bez puno price :)
Jebo te bog, postajemo ko Meksiko. Svaki dan po jedna oruzana pljacka ili pucnjava....
jos malo pa cemo stic bronks i bruklin po broju pljacki, pucanja, ubijanja, ubadanja.. sarajevo jos malo i crnci ce vam zavidit..
Taman da uplatim loto u 4 ujutro, da ne zakasnim u izvlacenju.
majku li ti talijansku šugavu.
neka vise nisam zastitar :D
sutra ce ovako isti oni sto su pusatli onog cuku u neravnopravnu borbu sa drugim cukom doci u kladionicu i opljackat je, djetetu ce vam na ulici otet mobitel... neka mashala
pa ko vas..jebe kada varat na bingu i lotu...sve je to haramina...
Amela Džindo trebamo te ponovo na ulicama Sarajeva, molim te izađi i porokaj ovu bagru.