Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovog A.A. ne znam al znam jeko ovaj godinjak, tuzno za pricat. Lahko je pucat, budi mangup pa primi batine ako si slabiji. Tuga ocm O:)
opet taj HARIS GODINJAK u zadnja tri mjeseca 3 pokusaja ubistva a tuzilastvo kao i uvijek ga pusta dok ne ubije nekog neduznob. bravo tuzilastvo!
Ne treba to hapsiti, vec odmah upucati u vugkla kao u Americi. Ni sa plasticnim pistoljem ili puskom se ne smijes igrati prrd policijom.
One down, many more to go
Drago moje selo slatko; nikad nikakvih pucnjava, nikakvih saobraćajki, niko nikog ne ubija, niko nikog ne bode, ne napada, ne otuđuje stvari, ma ne bih ga dao za 50 gradova! :D
Ovi obicno sto pucaju su "malokurati" tipovi. Nego to nije sve. Policija radi fantastican posao, pohapse oni ove "pizdeke" ali problem je u pravosudju jer ih pustaju vani da mešetare. Pravosudje je ocajno i previse korumpirano.
auf dokle je doslo pa su poceli hapsit zbog pucnjave...