Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Slika, ime i prezime, adresa stanovanja, da narod zna prepoznati ko mu se mota oko auta.
, ma "ficnuti mu ruku! pa ces ga lahko poznati"
E, hebi ga, sada. Prije jedno 7 godina, kada je policija išutala kradljivca auta i snimila to, javnost se digla na noge, a sada pričate nešto.
E pa ono nije bilo šutanje nego ubijanje i to se ne zna da su krali nešto pa zato dobili batine.
E pa ono nije bilo šutanje nego ubijanje i to se ne zna da su krali nešto pa zato dobili batine.
menise krao golf, muriju nisam zvao,nije bilo potrebno.Samsam cvoim mozgom ljudima i tjelom rjesio,POZDRAV MOJIM LOPOVIMA..
Odmah ih za JAJKANA treba zavezat !
kradljivac, auto i sarafciger iodranijepoznati policiji
joj ove ljude treba znaci polomit kakva policija kakvo sto kad ga uhvatis onda mu polomi sve moguce kosti mamu im banditsku
SDA demokratija Proljetni se miris siri, Toplo sunce nama sja, Na izbore krece stranka SDAAAA SDA demokratija, SDA ljudska prava sva, SDA hajmo svi u glas, Niko nece pobijediti naaaaaas… (2x) Zeleni se bajrak vije, Da nam zivi SDA, veseli se Herceg-Bosno, pred nama je pobjeda SDA demokratija, SDA ljudska prava sva, SDA hajmo svi u glas, Niko nece pobjediti naaaaaas… (2x) Proljetni se miris siri, svanuo je i taj dan, Da slobodno mogu reci, Da sam brate Musliman SDA demokratija, SDA ljudska prava sva, SDA hajmo svi u glas, Niko nece pobjediti naaaaaas… (2x) nebi ih uhvatili da nije bilo SDA.
Da i? Svi znamo da taj ološ izlazi iz zatvora isti dan i nastavlja sa aktivnostima. To je kad imamo usrano nesposobno tužilaštvo. Do kada više?
da nije lijanovic?
Sa 120 kg nemoguće je da bilo koji policajac uhvati dijete od 7 godina, a ne lopova.
Srbadija.
tito dragi slike, pa jel mogao biti veci srafciger? a tog sto su uhvatili vezati kod vjecne vatre za primjer ostalim
Napokon da nekog uhapsiše.. Na ovom parkingu je krađa normalna pojava. U prvi mrak se pojav dva auta, jedan izadje nešto na brzaka obija i uzima a ovi iz drugog auta ga čuvaju. Sve gledamo sa prozora, zovemo policiju al ono ništa... Al evo izgleda krenuli raditi...... Dal pred izbore il nešto drugo nije bitno... svakako će ih one fuklje iz Tužilaštva pustiti do mraka da mogu ljudi opet isto... jovo na novo..
Hvala Bogu da uhvatise bar jednog na djelu... Njemu treba sve zube prosuti dok ne kaze za koga radi i cijelu tu organizovanu grupu treba osuditi na po 15god. zatvora. To je mjera! A prije toga ih ubiti da odleze u bolnici mjesec dana pa onda ih muciti u zatvoru, udarati, izgladnjivati, tjerati da rade puteve, da kopaju kanalr i zamjene odvodne cijevi i sl...
Kad ga prije uslikaše sa ovim šrafcigerom?
Sigurno je pokusao dvicu golfa ukrasti,neki sitni kokosar...al opet pozitivna stvar da ste i njeg
A čovjek koji ubije čovjeka u Africi nije isti kao onaj što je ubio u Njemačkoj? Sve lopove treba po šerijatu kažnjavati.