Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sad opet tramvaj ima da smrdi na sintelan
To murijo - i hvala za ovu po tonu heroina i kokaina što mi je propustiste, bit ćete nagrađeni kao i svaki put.
@Evropljanin: Zato se ponašate k\'o zadnji idioti koji veze ni o čemu nemaju. Vaš vrhunac je opijanje, drogiranje i spavanje u stilu \"s\' kim stigneš\". Ako je to civilizacija onda neka hvala, želim ostat necivilizovan.
legalize it :D
dobro izgleda,ovo lijeci rak i sprijecava isti,plus razne tumore i malte ne sve bolesti,stavis ulje od konoplje na melonem i nestane za 3-4 dana... sad uzeli 11 kg a za par dana ce opet doc,budale jedne ispranih mozgova,vamo ratne zlocince pustaju a lijek plijene...sve ce to bog vratit.
i ja bih ovo vrlo rado zaplijenio :) zato se i ne cudim ovom djecjom akcijom policije.
odmah ga kamenovati na trgu
Kakav Žbidelj na prvoj slici, voda na usta krenula :)
ime i prezime, j,e,b,o vam S.F. m,a,j,ku!
suti dobro je, sreca pa je od ranije poznat policiji, sta bi da je nepoznat... drzava za dilere
dekriminalizaciju, marihuane!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Hvatajte prave lopove i dilere, ovo je smijesno...
Vi balkansci ste stvarno najveći primitivci u Evropi, pa ko to još hapsi vutru? Kod nas, u civiliziranim zemljama, mi je dijelimo u apotekama.
Ovo dali malo policiji da zaplijeni da u narodu stvori osjecaj sigurnosti, a vamo proslo 11 tona marihuane i nikome nista
poskupit ce panj na cvaju
Paduju kruminalci, bravo za policiju !
uuu a jest mi zao gandzeee