Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
to je ulica na stupu, pored wisa shoping centra, izvode se radovi zbog petlje, a ulica nije osvjetljena i nema nikakve svjetlosne signalizacije za radove, ne cudi me sto je slozio s autom, kad ide vozilo iz suprotnog smjera, s visokim svjetlima ili kako neki kreteni ukljuce duga zaslijepe te i nista ne vidis kako treba..
Opel Calibra sve je jasno :D
nije čovjek kriv, odakle žardinjera uz cestu, zar joj je tu mjesto :P
Danas stvarno svako ima vozačku, 200 KM uplati pri obuci i miran si
E koliko smaraju ovi sto na svaku nesrecu spominju 200 KM i polaganje vozackog ispita. Sto ste ograniceni toliko,lik 77 godiste nije 93 jbt.
Ma nista, samo uhapsit zardinjeru i ispitat je u stanici. Sta ce ona u tako sitne sate na putu?
Žardinjera od ranije poznata policiji
Zardinjera je od prije poznata policiji, s tim da ova jos i svijetli, sto je nesretnog vozaca i zbunilo!
Možda je žardinjera udarila njegovo vozilo, čudne su te žardinjere, iz čista mira udare u vozilo..
I tako ja vozim laganice kad zardinjera ni pet ni sest iskoci na put i udari mi auto.