Komentari (159)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Balavci ostavite nozeve, ako se tucete, tucite se sakama. Svi ste vi obicna nakurcena balavurdija koju treba na robiju poslati uz jednu dnevnu dozu dobrih batina da dodjete tobe ;)
Nece ih nikada ostaviti zato sto cim izadju iz svojih mahala osjecaju se ugrozeno i vecina ponese neko sredstvo za odbranu. Ne branim nikoga samo kazem.
Ovo je prvo trebao policajac javno da ga osramoti da mu koju sljagu izmedju usiju opali i onda ovu balavurdiju treba poslati negdje u vaspitno popravni dom da im svaki dan pucaju po nekoliko sljaga da se malo smire, sve nekakvi mangupi sa nozevima, treba strahovat da te kakav balavac izbode nozem.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Otislo sve u qurac moje godiste ja jos gledam oggi i zohare on bode raju po gradu ccc
Oggi i zohari su vrh!
Još jedna tragedija, još jedan život ali sto je najtuznije malodobna lica su upitanju sramotno za nas grad :/
za ovo je nekad bio vojni rok koji je pravio ljude od balavaca najveća greška je što je to ukinuto kad se vojni rok vrati daj mu godinu dana pa nek na jutarnjoj gimnastici istrese silu
Ko ovo pije vodu "Jana"? Pa imbecili ni u frci nisu u stanju reklamirati domacu vodu. :)
Teksas-Sarajevo Birajmo ŠERIFA! Otelo se vladajuće stranke ne haju i nisu ni sposobni NARODE ZABORAVIO SBB, SDP I SDA (U CRNO SU NAS ZAVILE) MALO LI JE 25 GODINA, TREBA LI JOŠ TOLIKO GODINA DA IZGUBIMO OD IONAKO PREKRATKOG ŽIVOTA. NACIONALNE STRANKE NE DONOSE DOBRO, OSTAVIMO DA ZA NACIONALNE STRANKE GLASAJU NACIONALISTI A MI (AKO NAS IMA) NORMALNI LJUDI GLASAJMO ZA BILO KOJU GRAĐANSKU STRANKU DA KONAČNO POČNEMO ŽIVJETI ŽIVOT DOSTOJNA ČOVJEKA ZAR NAM TREBAJU SIROTINJSKE NARODNE KUHINJE
"ZBODEN" ova rijec mi para usi. Ja bih rekao "uboden" ako je jedan put ili "Izboden" ako je uboden vise puta. Da li ima neko ko bolje poznaje gramatiku da ovo malo razjasni? Zahvaljujem.
@nesmesni Neznate da se jedan od sluzbenih jezika zove "Bosanski" ili provocirate sa ovim "na bosnjackom jeziku"? Bez obzira sta je, za sazeljevanje je.
@nesmesni https://bs.wikipedia.org/wiki/Gramatika_bosanskoga_jezika#/media/File:Gramatika1a.jpg Bosanski jezik je postojao i prije nastanka Jugoslavje. Pogledaj link. To sto vi imate problem da aceptirate neke stvari, zapisane u ustavu drzave BiH, je vas problem.
svaka budala moze napravit dijete i odgajat ga kako ne treba. trebalo bi napravit godisnji ispit odgoja za roditelje, pa ako brate ne znas odgajat dijete ima neko drugi iz familije ko zna. ako padnes ispit onda se potrudi da se spremis do godine i eto ti dijete nazad.
Ma ne treba ni hodat nigdje . Ostani kuci jer u protivnom mozes nastradat od ovih majmuna sto se pucaju i bodu . Boze pameti za zdravlje je kasno .
Pa kako nece ubadati slusa DZusa hoda u trenerci SMRCE Spid osisano na keca a 97 god extra godine za skrenuti sa pravog puta
Zamolio bih ove iz redakcije klix-a da malo pravopis prouce. Kakva je to rijec zboden? Ma nevjerovatno........ Da se najezis......
Nekad su se nosile cakije radi odbrane od lopova, a danas prčaladija ostave muda kod kuce prije nego sto krenu u grad.
Interesantno, svi koji izlaze iz kafana pocnu se tuci, bosti, ujedati, pucati... Zar nije kafana zabranjena za one ispod 21 godinu?
http://www.radiosarajevo.ba/novost/201421/nakon-sto-je-uboden-nozem-armin-zeli-napustiti-sarajevo
zboden ili uboden
Previše punoljetan ovaj a siguran sam da ni taj drugi nije ništa stariji ... ! ! ! Pa djeco, mater vam vašu, kud li si pošao kad si i nož ponio... ??? To su seljački običaji Sandžaka i Podrinja ...!!!
Opet zboden? Ova balavurdija ne zna ni izbost', samo poleti i zbode. Pogan vakat došo.
E moj druze, sto su nekad fer tuce bile fer