Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dok se pješake ne udari po džepu ovome se neće stati u kraj. A jbg. ne može ni policija biti na svakom mjestu. Samo nekulturan smo mi narod, nema dalje. Mi smo gori i od istoka i od zapada.
Ovo je ono: Ja idem pa da vidim smije li me udarit..
jel na pješačkom ako nije razguli
Klizave ceste, 90% vozaca je vec na celavim ljetnim gumama, a i pjesaci jedu govna prelaze gdje stignu i nista ne gledaju
ovo nije normalno.pa svaki dan se desavaju ove stvari..treba uvesti vece kontrole policije na cesti..
Treba biti kazna 100 KM za prelazenje ulice na neobiljezenom mjestu, a pogotovo kad je crveno. 300 KM za ne zaustavljenje vozila na pjesackom prelazu. 400 KM za ne davanje zmigavca prilikom skretanja. 1000 KM za pisanje poruke u toku voznje, a 200 KM za razgovaranje ne telefon u toku voznje. Vidjet ces napredka za godinu dana.
beli neko iz Sarajevo taxija, a i ako nije nek mi ga opet poglabaju