Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa ja prvi dan ljeta...Mene cudi da i ranije nije pocelo Inace ovi na prdekavcima od koju stotinu maraka me strasno nerviraju Al eto ipak zelim brz ''ozdrav'' momku i vise pameti drugi put....
Ma realno u 99% slucajeva krivi su ovi na motorima...
luxman realno si glup :* peace
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
motociklisti u crnoj hronici dodju k'o vjesnici lijepog vremena... sto brze ozdravljenje...
Momak nije kriv za nesreću , nemojte osuđivati ako ne znate šta je bilo . Adrenalin je u krvi , ima osoba koje vole motore , a neki ih i mrze , al' svako ima svoje mišljenje . Hvala Bogu pa se njemu stanje popravilo .
Nekad mi bude žao, a nekad ne-često ne mogu da se odlučim. No kada čujem kako motor krešti, a na njemu dijete bez vozačke dozvole, kacige, štitnika i prebrzo vozi....ne mogu se nikako ne živcirati...
Po nesreci bio sam na KUM-u kad su ih primili .. momak ne zna za sebe, a zena(trudnica) koja je vozila sva krvava bila, strasno .. Po prici izgleda i ovom slucaju trudnica kriva .. kako god brz oporavak im zelim ..
Koji je motor?
a i jesu danas zujali cijeli dan
zla travka zlu bravu ne gine,
ŠTO IH VIŠE ZIJANI,NAMA U SARAJEVU SVE BOLJE. SAMO NAPRIJED
Kazu da je sporo vozio...
jest, 60
teska budaletina